ivan je napisao:Pobegao tamo gde mu je lakse...
pozovi i te slovence na forum, da im damo neke savete kako da te deru...ako smes
Jaooo.. vidi, vidi ko se to nama okurazio pa javio

.. Pa da nije mog omiljenog protivnika Mrdaka koji me je kulturno zamolio da ne zapinjem bas puno protiv tebe, ipak dosta treniras, trudis se, razvijas tehnike razlicitih udaraca - i opet ti protiv mene ne ide, da ipak mec protiv tebe posmatram kao laksu rekreaciju - da ne kazem predigru i ne ubijam ti motiv za ovim sportom aha ha ha..
Marko je jedan kulturan, obrazovan, lepo vaspitan i snishodljiv prema prijateljima - a u odnosu na njegovu molbu u off-u, on ti je i pravi prijatelj !
Zamolio bih forumase ako neko slucajno procita ovo da i istog trenutka zaboravi - cisto i da ostane u off-u
Inace, rekao sam 'mojima' ovde za sajt i adresu gde mogu da dobiju sugestiju kako da me pobede - te bih molio scVladu, Saleta Karakasevica i Timo Bolla da im daju sugestije ako imaju slobodnog vremena..
A moje omiljene protivnike jedva cekam da ih vidim na 'gomili' sa druge strane stola - 'ko nekad u 8' (iliti kao nedavno u Zeka ligi

)
Inace, zbog privatnog posla koji je meni bazicno ovde - bojim se da cu neko vreme ovde i ostati.. ne mogu vise da hendlujem iz Bg-a, ali nadam se za do 6 meseci da ce biti sve po starom, sto znaci - vracam se uskoro..
Pozzz svima iz Slo!