Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod djordjestanic » 21.06.2011, 00:19

Malo ljudi radi koliko ja radim. Sedim za monitorom puno sati dnevno. Mene pingic spašava ali bukvalno. Inače ja imam tako tešku povredu da do pre par godina nisam mogao da se nagnem i čučnem a kamoli da povučem spin. Vremenom sam odbacio sve steznike, zavoje i ostale bandaže pa sada ne izgledam kao mumija. Treniram tri puta nedeljno po dva sata i idem na turnire.

Filipe, putuj što više, radi sve što te čini sretnim. Pingić je samo jedan mali fragment života. Ja sam napravio pauzu dvadeset godina i onda mi nije falio a sada sam sektaš. Sve u svoje vreme. Kada ti se igra, igraš a kada želiš nešto drugo, onda drugaj.

Život je kao bombonjera.....
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Sale » 21.06.2011, 00:37

:) Pozdrav Djordje,zadovoljstvo mi je sto si raspolozen i imas vremena za nas pocetnike i sektase u zachecju,ako mogu jos malkice da te davim,kad si poceo sa Tenergijem,imam nevidjen problem protiv nje,ne mogu da prebacim preko mrezice,malo se opustim nec out,jos malo preko stola,definitivno me kolje ta guma,volim napadacki stil-napadam serve,ali protiv te gume pocinjem da nabacujem sebi komplex,pimplam protiv nje ne ide uzas,gledao sam tvoje meceve hvala na tome i zato sam se zapitao sa cime igras? Hvala u napred Sasa Saveski.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod djordjestanic » 21.06.2011, 00:43

Nema tu puno teorije, imaš tehničke greške. Nije tenergy ništa za šta ti treba specijalna taktika. Ona samo proizvodi veću rotaciju prilikom dodira sa lopticom a onda se brže "izbacuje" od gume i ide protivniku. To je super guma po karakteristikama doduše bezobrazno skupa ali kažem taktički protiv nje ne treba neka specijalna pamet.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod filip » 21.06.2011, 00:46

Evo Sale pomoci cu ti. Tenergy ima puno tzv mehanicke rotacije. To ti je kad ti meni secnes, ja ti je samo odpimplam, ali zbog mehanicke rotacije koju guma zadaje, ti nazad dobijas rezanu.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Sale » 21.06.2011, 00:46

Hvala problem je onda u meni da se malo odmaknem pa da i ja protiv nje vucem spinove ,na fh imam stigu boost tc a na bh friendship GeoSpin tacku,hvala Djordje,hvala i Filipe ,malo sam promasio index boarda izvinjenje Adminu
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Nenad Ivancev » 21.06.2011, 20:32

Sale je napisao::D Veliki Dule je moj najbolji drugar,mec sa njim sam odigrao posle meca sa Krletom koji me je smirio,iz poraza sa njim sam izvukao par pouka koje su mi pomogle da dobijem Dukija,te pouke svi znamo ali to je takmicenje gde si sam i nemas trenera a ulazis u sledeci mec,ovo je i moja prva zvanicna pobeda nad njim i verujem da nece da me zeza sto sam pisao o tome,ti si me ,, navuko,, 8-)

Daj uozbiljite malo forum :D Cuj dobio Duleta... Vest bi bila da si izgubio ha ha ha.. Ovde je novost da momak koji me je pozvao da igram sledecu sezonu za NTK ' Krize' Trzic je pre 7 dana postao selektor juniorske reprezentacije Slovenije. Zove se Klemen Mrak (naravno da ga vacarim na serve inace ne bih znao gde je levo) i vodi klince u Kazanj - Rusija na 15 dana na neke meceve.. Bice i kineza u tom uzrastu... Kod 'nas' u klubu su dva klinca iz Top 8 Slovenije, idu obojica, a skor sa njima mi je 1:1.. Toliko od mene :D
Pozdrav forumasima, mojim omiljenim protivnicima (vec ce se prepoznati) i spinerima sa Alpa!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod Sale » 21.06.2011, 22:17

:lol: Neske KRALJU aman vrati se vise,ovde opada rivalitet svi smo nesto dobri prema drugima i pomazemo se,vracjaj se da polete iskre,...motiv brate
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod filip » 21.06.2011, 22:41

Tamo dobija sve zivo, a kad se vrati ima svi da ga operemo :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 21.06.2011, 22:45

Pobegao tamo gde mu je lakse...
pozovi i te slovence na forum, da im damo neke savete kako da te deru...ako smes
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Nenad Ivancev » 22.06.2011, 13:52

ivan je napisao:Pobegao tamo gde mu je lakse...
pozovi i te slovence na forum, da im damo neke savete kako da te deru...ako smes

Jaooo.. vidi, vidi ko se to nama okurazio pa javio :D .. Pa da nije mog omiljenog protivnika Mrdaka koji me je kulturno zamolio da ne zapinjem bas puno protiv tebe, ipak dosta treniras, trudis se, razvijas tehnike razlicitih udaraca - i opet ti protiv mene ne ide, da ipak mec protiv tebe posmatram kao laksu rekreaciju - da ne kazem predigru i ne ubijam ti motiv za ovim sportom aha ha ha..
Marko je jedan kulturan, obrazovan, lepo vaspitan i snishodljiv prema prijateljima - a u odnosu na njegovu molbu u off-u, on ti je i pravi prijatelj !
Zamolio bih forumase ako neko slucajno procita ovo da i istog trenutka zaboravi - cisto i da ostane u off-u :lol: :lol:
Inace, rekao sam 'mojima' ovde za sajt i adresu gde mogu da dobiju sugestiju kako da me pobede - te bih molio scVladu, Saleta Karakasevica i Timo Bolla da im daju sugestije ako imaju slobodnog vremena..
A moje omiljene protivnike jedva cekam da ih vidim na 'gomili' sa druge strane stola - 'ko nekad u 8' (iliti kao nedavno u Zeka ligi :lol: )

Inace, zbog privatnog posla koji je meni bazicno ovde - bojim se da cu neko vreme ovde i ostati.. ne mogu vise da hendlujem iz Bg-a, ali nadam se za do 6 meseci da ce biti sve po starom, sto znaci - vracam se uskoro..

Pozzz svima iz Slo!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja