jbgwtf je napisao:milantra je napisao:jbgwtf je napisao:po 6 igraca u grupi :-O ... milane i tebi se to ne svidja... pa valjda ako ides na turnir cilj je da odigras sto vise meceva i da se druzis, a ne da se vratis odmoran kuci..
Želja nam je bila da ljudi igraju što više mečeva, jer kad već dolaze da se barem ljudski izigraju. Bili su ljudi iz Leposavića, Kragujevca, Jagodine, Kraljeva,Niša,Ćuprije, Ćićevca, Brusa,Kruševca,... Oduševio me igrač iz Kraljeva (Tošić Lazar pobednik u konkurenciji mlađih kadeta), iz Kragujevca (Tanasković Mihajlo pobednik u kadetskoj konkurenciji), iz Kragujevca (Bogavac Danilo pobednik u juniorskoj konkurenciji i APSOLUTNI POBEDNIK TURNIRA), a posebno bih izdvojio igrače iz Niša (Gorana Petrovića, pobednika u seniorskoj konkurenciji) i iz Kragujevca (Turanjanin Uroša pobednika u kokurenciji veterana- rekreativaca). Žao mi je što Vaš sugrađanin pomenuti Goran Petrović nije mogao da ostane do kraja zbog privatnih obaveza, kako bi odigrao meč za apsolutnog pobednika, jer verujem da bi ga prikazanom igom SIGURNO osvojio.
info za profesionalca... on koristi tibhar speedy soft na bekendu 1.1mm
I njegov sin Đorđe za svoje godine (mlađi kadet) igra odlično. Dečko je osvojio II mesto u jakoj konkurenciji mlađih kadeta. A posebno mi se sviđa što je levoruk. A ima i od koga da nauči da igra. Znate već na koga mislim. Pozdrav od Milana iz Kruševca.