Ne postoji hajka na Stanica. Samo na mene. Ali to je teret s kojim moderator mora da zivi.
Odluka je moja. I nemoj da neko mesa babe i zabe i prica da je neko banovan jer je bolji igrac i sto drugima u lice kaze da im ne valja forhend/bekhend... Ne, nego kad nekog opomenes, stavise zamolis, vise puta da nesto ne radi, a on odmah zatim to ponovi, normalna je kazna. Razlog sto ga nisam ranije kaznio je bas to sto ga veoma postujem. Bio sam na dosta foruma, na nekima moderator i pre ovog. Neki od nas ovde nisu forumski ljudi pa ne znaju, ali na svakom forumu ima neki ivan, neki Stanic, Vladojica, reketas...i forumska ponasanja i posledice su poznate, kao sto je i Stanicevo. Verujte mi, vrlo cesto je najstrucniji clan foruma bez dlake na jeziku i cesto nesvesno omalovazi druge clanove. U svakom sportu ima suspenzija, takoreci uobicajena stvar. Na forumima jos vise, i mene su banovali, i druge, pa nista, osim sto prestanemo da radimo ono sto ne treba. A verovatno i dosta vas koji su roditelji umeju da zabrane detetu neku igracku na neki period ako s njom prave gluposti. I meni su kad sam bio mali, pa sam lepo naucio sta ne treba da se radi. S tim sto sam ja morao da idem da se izvinim onima kojima sam pricinio neprijatnosti, a Stanic ne mora.
Tako da cu da iskoristim priliku i da se JAVNO IZVINIM JANKU HAVRANU ZBOG UVREDE, NIJE BILO NI MALO KULTURNO ONO STO SAM REKAO.
Naravno, to za njega sam napisao namerno. Neke stvari da bi se promenile prvo mora da se identifikuje sta ne valja. Stoni tenis ce se kod nas uzdici kad se podigne postovanje samog sporta i protivnika i drugih oko sebe. Do tad ce ostati na nivou nekih grupa, i pojednicanih interesa.
Janko vikom nije uticao na rezultat kad je igrao sa mnom recimo jer meni naravno ne smeta kad neko baca svoj reket i kad se nervira dok ja idem po loptu. Ali je Janko uticao na druge meceve. Recimo na moj mec sa Hrnjakom, koji zamalo nije odsetao kuci usred meca, a i ja sam dva puta odservirao dok mi je protivnik gledao u Janka umesto u sto. I nekoliko puta odlozio servis dok se sala ne utisa.
Kad malo premotam vreme unazad, secam se da je Davor zabranjivao nekim poznatim likovima da dolaze vise u salu nakon izgreda koje su pravili. I njih nema koji mesec, i zamislite, nije ih ponos sprecio da se pojave ponovo nakon toga, nit je organizatora ponos sprecio da ih opet primi da igraju.
Ako ove moje akcije doprinesu da se svako od nas popravi makar malo, prestane da igra u beloj majici/kuva gume/servira iz ruke/dere se kao da je sam u sali... nece mi tesko pasti sve negativne kritike, jer ce sport u celini napredovati.