Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Nenad Ivancev » 21.03.2011, 12:47

U nedelju je bio turnir kod Britke (IMT). U organizaciji STAV (stonoteniska asocijacija veterana) bilo je mislim preko 60 ucesnika u svim kategorijama. Takodje bio je nakon toga i tzv 'otvoreni turnir' van kategorija na kome je ucestvovao i Aca Petrovic zvani spiner :-). Bilo je cini mi se 5-6 igraca iz Rumunije (Temisvar i jos neka mesta) + nasi sa svih strana zemlje (i vojvodjani i iz centralne srbije).. Mislim da je to najkvalitetniji turnir u zemlji.. Prosli put su bili i makedonci.. Svi su dobri igraci i - igraci! Lepi mecevi i interesantni poeni.. Sto se mog ucinka tice - bolje da nisam dolazio da budem dzak za udaranje :-) i prosao sam isto kao i Davor koji je takodje redovan ucesnik ovog turnira.. 0 pobeda... Izgubio od Cureta i Marica iz Kikinde ili Temerina, nisam siguran.. Doduse tri seta su isla na razliku, ali na kraju sam ja bio taj koji je bio nedovoljno dobar za njih... Bice bolje sledeci put :-)
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 21.03.2011, 13:06

Jel taj turnir povezan sa starosnim uslovom za veterane? Ili je obican turnir za sve? Pretpostavljam ovo drugo cim je Aca igrao. Kako se prijavljuje tamo, mora unapred nesto ili samo dodjes na lice mesta?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Nenad Ivancev » 21.03.2011, 15:12

Za veterane je povezan sa starosnim uslovom i po kategorijama. Ali za 'otvoreno' i puste nekog mladjeg koji dodje.. Mada, obzirom na spoljasnost, za tebe bih licno urgirao da te ne stave u 50+, vec da ti omoguce da se 'osecas' i takmicis u 40-49 :-)
Nenad Ivancev

Postod ivan » 21.03.2011, 15:19

hvala ti dobri covece...ocekujem da to bude sredjeno kad dodjem u nedelju da vas mlatim...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Nenad Ivancev » 21.03.2011, 20:29

Racunaj na to :-) .. Turnir je jednom mesecno. Sledeci je u Aprilu
Nenad Ivancev

Postod ivan » 24.03.2011, 14:20

Sinoc je bio dobar turnir u Visnjici. Oko 26 igraca, igralo se skoro 6 sati. Bar po 2 dobra igraca u svakoj grupi. Pobedio je Drazen Cvetkovic, mada su ga neki malo namucili, Hrnjak u grupi (11:9 u petom setu) i Rajko u finalu (3:1, ali bio je dobar i tesan mec). Ja sam bio treci u svojoj grupi (izgubio od Trajkovica i Rajka, dobio ostala tri meca), onda me Hrnjak pocistio lagano nakon grupe. Ivancev se nesto kao batrgao nakon grupe protiv Jelica (treba istaci da je Jelic promenio gumu pa je bio nesiguran), no nije doslo do iznenadjenja, Jelic prosao. Ali sjajne partije je pruzio mladi i talentovani Dule Petrovic, i zamalo da pobedi Scepanovica, 5-6 mec lopti je ispustio i izgubio 18:16 u petom setu. Od ostalih meceva koje sam gledao, Hrnjak izbacio Jelacu nakon grupe, Rajko Hrnjaka u polufinalu. Aca spiner opravdao nadimak, igrao je sa dosta spina sinoc (mahom donjeg).
Ako se neko seca ostalih rezultata neka doda. Umalo da zaboravim, notu profesionalizma celom turniru dodao je u finalu sjajni nepristrasni sudija Savevski. Apsolutna posvecenost i nepristrasnost koja se retko vidja, mrtav ladan opomenuo je Cvetkovica da ne krije loptu kod serve slobodnom rukom (setimo se da cak ni sudije svetskog ranga ne smeju profesionalcima da kazu tako nesto pa kinezi kriju li kriju, nabacuju na reket, u stranu, jos samo da pocnu da serviraju iz ruke...)
Snimili smo i par dobrih meceva pa cu okaciti u narednim danima.
ivan

Postod Sale » 24.03.2011, 23:59

Veliki pozdrav,hvala na pohvalama za sudjenje.Da sudim nametnuo sam se sam,u zelji da malo dodam notu ozbiljnosti,sad sam :D sto sam ga samo opomenuo.Mec je bio odlican,publika se nije cula,opste uzivanje,a posto smo ga snimali hteo sam da vrtim brojeve koji bi se videli na snimku.Na zalost brojevi se ne vide ali bar nisam ukenjao sjajan mec i dobro amatersko zezanje nekim mesanjem u mec.Zao mi je sto sa pobednikom turnira Cvetkovicem nisam ukrstio reket,decko ima bekend bananu koju do sada nisam video u zivo. pozdrav
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Nenad Ivancev » 25.03.2011, 00:54

Samo da pojasnim termin 'batrgao' od strane moderatora :-).. To se zove drugi u grupi i sa Jelicem - sam sebe pobedio i na 9:6 u petom poceo da duvam iz sve snage jer sam se utripovao da tako zelim da zavrsim.. i zavrsio sam u razlici do 14, ali sam lupao, lupao - i otisao na presvlacenje :-).. Nazalost moju ili na srecu Ivanovu - nije doslo do naseg meca... e da... I velikog Duleta Petrovica sam pocastio sa 3:1 ha ha ha... I stvarno je sto kaze Ivan bio dobar turnir!
Nenad Ivancev

Postod ivan » 25.03.2011, 01:13

treba da shvatis da si bio drugi jer je ona devojka napustila turnir. A pitanje je da li bio bio drugi da ona nije otisla.
Zaboravi osa da dodam da je Srle pobedio Rajka u grupi, a uzeo je i set Cvetkovicu u cetvrtfinalu.
ivan

Postod Sale » 25.03.2011, 19:33

pozdrav za Nenada koji velikom dr.Zdravku posle meca daje par baloana da se zagreje,,vidi se na snimku,,.Mene je opet pustao pa opro,ali docji cje i taj dan kada cju i ja njega umereno da pustam tek da primeti a da ga pobedim. Veliki Srki je opet obukao nove gume,sada joole,a igrao dobro,ako sastavi 2 turnira u istim gumama kladicju se na njega.ko zna, zna.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja