bez komentara

djordjestanic je napisao:...
Inače, prva guma koju savetuješ - Sriver D-13L - nije na listi dozvoljenih guma tako da taj početnik ne bi mogaop da igra na nekom kadetskom prvenstvu jer mu reket nije po ITTF pravilima. Ja to znam a ti ne znaš pa je jako dobro da ti kažem da nekog ne bi dovodio u zabludu.

ivan je napisao:djordjestanic je napisao:...
Inače, prva guma koju savetuješ - Sriver D-13L - nije na listi dozvoljenih guma tako da taj početnik ne bi mogaop da igra na nekom kadetskom prvenstvu jer mu reket nije po ITTF pravilima. Ja to znam a ti ne znaš pa je jako dobro da ti kažem da nekog ne bi dovodio u zabludu.
Ko je onda zeznuo Wang Haa?

Vladojica je napisao:Wang Hao koristi top sheet od srivera a ispod je sundjer od bryce-a ili tako nesto...
Nemanja23 je napisao:Sad kad ste spomenuli Sriver,setih se mog posta pre koji mesec tek kad sam kupio reket i dosta ljudi mi je reklo ne valja ti to nista i tako to,doduse jedan ili dvojca su mi rekli ostavi pa probaj kako ce ti ici posle nekog vremena.Znaci meni ova kombinacija : Drvo : Schlager precision off- i gume : Sriver - D13- L. forhend 2.1 i bekhend 1.7,mi je savrseno legla vec posle 2 meseca,znaci sa lopticom mogu da uradim maltene sta pozelim sto se tice odbrane,a pogotovo napada jos sad kad sam video da je dozvoljena guma (mada vrlo verovatno se nikad necu takmiciti,ali opet ne bi bilo fer prema protivnicima) nema sanse da ikad promenim ovu kombinaciju cini mi se.Pogotovo sto su mi na turnirima neki stariji igraci govorili da su to odlicne starije gume,i da ima dosta kopija na tu gumu odprilike te kopije su cista komercijala.Kako god bilo malo sve ovo pisem pod utiskom koliko sam zadovoljan,ali eto mozda nekome posluzi i kao opcija ako ne zna sta da uzme.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju