filip je napisao:Mozda je loptica pokusavala da ti kaze da predjes za taj drugi stoDva puta sam igrao sa Saletom i ne secam se nekih posebnih problema sa servisom... Osim ako nije Sale Karaš?:D
Ako je tako, znaci da bi me i ti odrao
filip je napisao:Mozda je loptica pokusavala da ti kaze da predjes za taj drugi stoDva puta sam igrao sa Saletom i ne secam se nekih posebnih problema sa servisom... Osim ako nije Sale Karaš?:D
ivan je napisao:Sale je vrlo nezgodan igrac i njegovi servisi su dobri, a posebno bekhend pljas na bilo koju loptu, s gornjim ili donjim spinom, nema veze. Vracanje servisa je velika vestina, nije bez razloga Waldner najvise trenirao servis i vracanje servisa. Mozda se Filip ne seca problema sa servisom ali je izgubio mec
Ja zato Jagodincu nikako da vratim servis...
Vladojica je napisao:Au ljudi bio sam danas i mogu da kazem da sam dotakao drugu dimenziju stonog tenisa. Prvo se secam da me jedan Ruzicin bekhend spin zaobisao, znaci ja postavim reket na ono sto bi trebala da je putanja loptice ali loptica u tom trenutku misteriozno skrene i zaobidje me. Al ok, to sam nekako i podneo, al posle dosao Sale.. ljudi jel neko vraca one servise?? Ono je brutalno.
Znaci u redu je ako prebacim sto ponekad, ili recimo loptu vratim u mrezu, ali lopta mi je konstantno vukla ka susednom stolu, nikako da nanisanim
... Zatim sam otpimplao sa gospodinom Krletom, ako sam dobro zapamtio ime... Jedino sto sam kasnije saznao da ne treba pimplati protiv antispina, znaci i tu sam puko... E i onda sam konacno nasao protivnika sa kojim sam se nosio u egalu, al ne zapamtih mu ime... Sve u svemu, dobra je atmosfera i organizacija.
djordjestanic je napisao:Usput, jedna kratka taktička lekcija. Ako neki servis ne znate da vratite, probajte da taj isti servis vi servirate protivniku, on će vam objasniti kako treba ili ćete i vi dobiti poen.
Druga stvar je da prepustite poen protivniku ali tako da ne dodirnete loptu prilikom njegov servisa, ali odmah da dodjete do lopte i vidite njenu rotaciju da bi ynali sledeći put šta vas čeka.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju