Igrajte celo popodne i vece za 250 din u Visnjici

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Igrajte celo popodne i vece za 250 din u Visnjici

Postod Vladojica » 20.06.2011, 22:45

filip je napisao:Mozda je loptica pokusavala da ti kaze da predjes za taj drugi sto :D Dva puta sam igrao sa Saletom i ne secam se nekih posebnih problema sa servisom... Osim ako nije Sale Karaš?:D

Ako je tako, znaci da bi me i ti odrao :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 20.06.2011, 23:16

Sale je vrlo nezgodan igrac i njegovi servisi su dobri, a posebno bekhend pljas na bilo koju loptu, s gornjim ili donjim spinom, nema veze. Vracanje servisa je velika vestina, nije bez razloga Waldner najvise trenirao servis i vracanje servisa. Mozda se Filip ne seca problema sa servisom ali je izgubio mec :)
Ja zato Jagodincu nikako da vratim servis...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 20.06.2011, 23:35

Ma znam ja da sam izgubio, ali to nije imalo veze sa servisom... Secam se da sam dobio prvi set, a onda sam karakteristicno promasio i sto se moze i sto se ne moze...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod phrnjak » 20.06.2011, 23:54

ivan je napisao:Sale je vrlo nezgodan igrac i njegovi servisi su dobri, a posebno bekhend pljas na bilo koju loptu, s gornjim ili donjim spinom, nema veze. Vracanje servisa je velika vestina, nije bez razloga Waldner najvise trenirao servis i vracanje servisa. Mozda se Filip ne seca problema sa servisom ali je izgubio mec :)
Ja zato Jagodincu nikako da vratim servis...

Sta ti je to gornji i donji spin?
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 21.06.2011, 00:00

to ti je kad prevodis s engleskog stvari koje ne treba prevoditi, i onda te niko ne razume :D
Imam neke strucne knjige prevedene sa engleskog na srpski, nikad nisam odmakao dalje od prve strane jer nista ne razumem...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod djordjestanic » 21.06.2011, 00:33

Vladojica je napisao:Au ljudi bio sam danas i mogu da kazem da sam dotakao drugu dimenziju stonog tenisa :D. Prvo se secam da me jedan Ruzicin bekhend spin zaobisao, znaci ja postavim reket na ono sto bi trebala da je putanja loptice ali loptica u tom trenutku misteriozno skrene i zaobidje me. Al ok, to sam nekako i podneo, al posle dosao Sale.. ljudi jel neko vraca one servise?? Ono je brutalno. :lol: Znaci u redu je ako prebacim sto ponekad, ili recimo loptu vratim u mrezu, ali lopta mi je konstantno vukla ka susednom stolu, nikako da nanisanim :oops: ... Zatim sam otpimplao sa gospodinom Krletom, ako sam dobro zapamtio ime... Jedino sto sam kasnije saznao da ne treba pimplati protiv antispina, znaci i tu sam puko... E i onda sam konacno nasao protivnika sa kojim sam se nosio u egalu, al ne zapamtih mu ime... Sve u svemu, dobra je atmosfera i organizacija.

Stvarno ću morati da napravim jedan video kurs sa lekcijom vraćanja servisa. Primetio sam da je to ubedljivo najveća misterija. Sve ljudi nauče ali vraćanje serve nikako :)

Usput, jedna kratka taktička lekcija. Ako neki servis ne znate da vratite, probajte da taj isti servis vi servirate protivniku, on će vam objasniti kako treba ili ćete i vi dobiti poen.

Druga stvar je da prepustite poen protivniku ali tako da ne dodirnete loptu prilikom njegov servisa, ali odmah da dodjete do lopte i vidite njenu rotaciju da bi ynali sledeći put šta vas čeka.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod zvezdarac » 21.06.2011, 13:27

djordjestanic je napisao:Usput, jedna kratka taktička lekcija. Ako neki servis ne znate da vratite, probajte da taj isti servis vi servirate protivniku, on će vam objasniti kako treba ili ćete i vi dobiti poen.

Druga stvar je da prepustite poen protivniku ali tako da ne dodirnete loptu prilikom njegov servisa, ali odmah da dodjete do lopte i vidite njenu rotaciju da bi ynali sledeći put šta vas čeka.

DO YAYA !!! Bravo za ideju!!! :oops:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod ivan » 21.06.2011, 13:31

cak i kad znate rotaciju, to je nedovoljno. Morate znati kako se sta vraca. 100 puta mi se desilo da vidim rotaciju pa opet lopta ode u mrezu. Vezba je cudo. Nekog od starih svetskih prvaka su jednom pitali koliko trenira? Rekao je : ne puno, nikad vise od 8 sati na dan...
ivan

Postod Vladojica » 21.06.2011, 15:16

nije samo u pitanju koja je rotacija, nego i koliko obrtaja ima :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 05.07.2011, 00:53

Veceras smo se lepo naigrali u Visnjici. Bilo je 10-tak do 14-estak ljudi, izmedju ostalih dosli su i First i njegov kum Sreten Zujkic - penzioner. Drago mi je sto smo se konacno upoznali, vec dugo se znamo samo preko foruma. Ja sam uporan da se naviknem na novo drvo, Maze, sve je dobro dok ne zamahnem malo jace, tad lopta odleti jedno 3 metra dalje od stola, moram da uvezbam da vucem s pola snage.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme