djordjestanic je napisao:@milantra
Prvo prestani da vičeš, to nije pristojno.
Drugo, kako pravila važe i za ostale tako važe i za mene, što znači da i ja mogu da iznosim svoj stav.
Nisam nikoga vređao.
Ima turnira koliko hoćeš svako neka dođe i nek igra pa će se na kraju turnira svesti računi.
Inače, administrator uvek može da banuje svakog člana koji se neprimereno ponaša tako da nemoj da brineš, čim In utvrdi da sam se ponašao kako ne dolikuje forumu on će me isključiti iz njegovog rada.
Moja kombinacija reketa za početnike je

rvo Andržej Gruba ALL+, gume Sriver D-13L, EL ili FX, Sriver FX,Friendship 729FX 1,8mm.
Moj komentar na tvoje izlaganje:
Kao prvo, ne vičem. Ja sam po prirodi miran čovek i pristojan. To što si ti to tako shvatio to je tvoj problem. Nisam pisao velikim slovima da bih vikao, već da skrenem pažnju Administratoru na tvoje komentare. Zamolio bih te stvarno prijateljski da ne pametuješ ljudima, da im ne držiš predavanja kao da oni ništa ne znaju, pa si se sada ti našao da im otvoriš oči i da ih upoznaš sa tajnama stonog tenisa. Ja nisam rekao da si ti vređao, već da si omalovažavao ljude (Vasilija Miletića), a [url]sada[/url] kažem i da si ih vređao (forumaša "Moso" u vezi Britke i Sarića). Što se tiče dolaska na turnire mogao si da dođeš na novogodišnji turnir u Kruševac i da se oprobaš sa ljudima malo južnije od Beograda i Novog Sada. Pa ukoliko bi uspeo na tom turniru da postigneš zapažen rezultat "kapa dole, svaka čast". Možda ti je bilo "ispod časti" da siđeš malo do Šumadije i da odigraš neki meč sa nama.