Vasilije Miletic je napisao:Moja preporuka: Drvo je Stiga offensive classic, a gume Donic Baracuda u 1.9mm debljini.
Pedja je napisao:Vasilije Miletic je napisao:Moja preporuka: Drvo je Stiga offensive classic, a gume Donic Baracuda u 1.9mm debljini.
Ne bih ja rekao da je Baracuda guma za početnika,kao i što ne bih rekao da postoji u 1.9 mm debljini...
http://www.donic.de/index.php?screen=ds ... odeID=9002

djordjestanic je napisao:Ni ja ne bi rekao da je Stiga offensive classic drvo za početnike...
A kad bolje razmislim ne bi rekao da Vasilije Miletic može da savetuje početnike...
djordjestanic je napisao:Ni ja ne bi rekao da je Stiga offensive classic drvo za početnike...
A kad bolje razmislim ne bi rekao da Vasilije Miletic može da savetuje početnike...
On je prošao sve kategorije treniranja (i danas trenira u Crvenoj Zvezdi). Valjda je to dovoljan razlog zašto može da predloži šta je dobro a šta ne za početnike. Vasilije Miletić je mladić koji je preko trnja i uz nadljudsku pomoć svog oca uspeo da dostigne nivo u stonom tenisu koji ti nikada ne možeš da dostigneš. Lepo ti je rekao da staneš na crtu navedenim igračima i da odmeriš snage sa njima, pa ćeš tek onda da vidiš gde si i ko si u stonom tenisu. Ovako napamet nisam siguran da ti je komentar na mestu. Zato bih ti predložio da s obzirom da često dolaziš do Beograda da igraš turnire, ugovoriš jedan meč sa Vasilijem (Vasom) Miletićem pošto dečko gore studira. Njemu neće biti problem da dođe u bilo koji deo grada. samo ti reci gde i eto njega. Ukoliko ga pobediš "kapa dole, svaka čast"
.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju