Koji reket za pocetnike?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Koji reket za pocetnike?

Postod ivan » 11.12.2012, 12:40

a ako samo pljunem ponekad krisom u lopticu pre serve? :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 11.12.2012, 12:49

sutra naručujem latex rukavice...uz ostalu opremu... :roll:
inače,gume brišem Butterfly Combi-Cleaner-om, 90 ml...mislim da mi traje boćica 3 godine...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vasilije Miletic » 25.12.2012, 23:52

Moja preporuka: Drvo je Stiga offensive classic, a gume Donic Baracuda u 1.9mm debljini.
When you dance with the devil, you wait for the song to stop.
Korisnikov avatar
Vasilije Miletic

Pridružio se: 25.12.2012, 02:28
Reket: Drvo: BTY Jun Mizutani ZL carbon
FH: BTY Tenergy 05 2.1mm
BH: BTY Tenergy 05 2.1mm

Postod Pedja » 25.12.2012, 23:58

Vasilije Miletic je napisao:Moja preporuka: Drvo je Stiga offensive classic, a gume Donic Baracuda u 1.9mm debljini.

Ne bih ja rekao da je Baracuda guma za početnika,kao i što ne bih rekao da postoji u 1.9 mm debljini...
http://www.donic.de/index.php?screen=ds ... odeID=9002
:wink:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod djordjestanic » 26.12.2012, 00:07

Ni ja ne bi rekao da je Stiga offensive classic drvo za početnike...

A kad bolje razmislim ne bi rekao da Vasilije Miletic može da savetuje početnike...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vasilije Miletic » 26.12.2012, 02:39

Pedja je napisao:
Vasilije Miletic je napisao:Moja preporuka: Drvo je Stiga offensive classic, a gume Donic Baracuda u 1.9mm debljini.

Ne bih ja rekao da je Baracuda guma za početnika,kao i što ne bih rekao da postoji u 1.9 mm debljini...
http://www.donic.de/index.php?screen=ds ... odeID=9002
:wink:

Uf izvinjavam se, moja greshka, 1.8mm onda :)
Pa dok je bio aktuelan brzi lepak, onda su mi neki treneri savetovali Stiga offensive classic + Stiga Mendo ili Stiga Mendo energy. Eeeeeh bila su to dobra vremena! Sada su sve ove nove glue ban gume brze, tako da od svih njih Baracuda mi deluje kao ona guma sa kojom moze da se postane igracic?
Korisnikov avatar
Vasilije Miletic

Postod Vasilije Miletic » 26.12.2012, 03:01

djordjestanic je napisao:Ni ja ne bi rekao da je Stiga offensive classic drvo za početnike...

A kad bolje razmislim ne bi rekao da Vasilije Miletic može da savetuje početnike...

Uz duzhno poshtovanje poshto se dosta stariji Stanicu, gledajuci vashe postove po ovom forumu, mislim da se mnogo duvate (to je najkulturniji izraz koji mogu da iskazhem a da vas ne uvredim)! Da budem iskren, nachuo sam za vas da ste dobar rekreativac i to je sve. Kada budete pobedili Robert Fishera sa 3:0. Takacha, debelog Sarica, Cholakovica, Jushkovica, Dzudovica, Pavlovic Bojana, mrzi me da pishem dalje... kada izgubite od Klajic Dragana sa 3:1. od Djordja Borchica sa 4:1, od Zharka Zakica sa 3:2, kada budete 9 na prvenstvu Srbije za seniore, kada osvojite neki turnir a da nije veteranski ili amaterski, kada budete trenirali u Crvenoj Zvezdi 5 godine, i shto je najvazhnije kada vas budu trenirali Boris Vukelic, Vladimir Maric, Slobodan Taskovic, i Nemanja Maric, eeeeeeee onda mozhete da kazete da ne mogu da savetujem pochetnike. A kad ja bolje razmislim, treniram i igram stoni tenis vec 10 godina, i proshao sam i sito i resheto kroz njega, i tvrdim da sigurno imam vishe znanja i iskustva od kvazi igracha koji se duva i koji je u oblacima poput vas.
PS: Ne bih hteo da se prepucavam sa vama ovde na forumu o tome ko je ko i shta je ko, tako da ako se pojavite na nekom prvenstvu Srbije, onda cemo prichati za stonoteniskim stolom.
Korisnikov avatar
Vasilije Miletic

Postod djordjestanic » 26.12.2012, 03:18

Samo ti razmišljaj pa kad dobro razmisliš i pročitaš temu

Koji reket za pocetnike?

Pa opet razmisliš i shvatiš da je tvoj predlog da uzmu jednu ozbiljno brzu kombinaciju shvatićeš da si totalno pobrkao lončiće.

Ali opet možda si ti u pravu.

Zato nemoj da se ustručavaš samo ti iznesi svoj stav i budi čvrst i dosledan ako smatraš da si u pravu. Ako kroz diskusiju (ne mora ovu) shvatiš da nisi u pravu onda i to napiši i takođe napiši zbog čega si promenio mišljenje.

Vidiš, tome forumi i služe.

Posle nekih par stotina postova ljudi koji su na forumu će steći utisak o tebi, koji su tvoji stavovi i koja je tvoja vrednost kao igrača ali i kao sagovornika.

Ti mene možeš da ceniš ili ne ali to isto sve važi i za mene i za sve ostale koji učestvuju na forumu.

Pošto već igraš deset godina to je jako lepo i nadam se da ćeš postati i prvak Srbije i predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama.

Za sada ipak veruj da ona tvoja preporuka nije za početnika.

P.S. za sada počni da koristiš naša slova i da pišeš koristeći gramatiku srpskog jezika.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod milantra » 26.12.2012, 09:52

djordjestanic je napisao:Ni ja ne bi rekao da je Stiga offensive classic drvo za početnike...

ZAMOLIO BIH ADMINISTRATORA DA SKRENE PAŽNJU ĐORĐU STANIĆU DA PRESTANE DA OMALOVAŽAVA OSTALE UČESNIKE NA FORUMU. SVAKO IMA PRAVO DA IZNESE SVOJE MIŠLJENJE O ODREĐENOJ TEMI, ALI NE I "DA DRŽI SLOVO". KO JE ON DA TAKO NEŠTO MOŽE DA KAŽE I DA SE TAKO PONAŠA?
A kako znaš da Vasilije Miletić ne može da savetuje početnike? Na osnovu čega to zaključuješ? :nono: On je prošao sve kategorije treniranja (i danas trenira u Crvenoj Zvezdi). Valjda je to dovoljan razlog zašto može da predloži šta je dobro a šta ne za početnike. Vasilije Miletić je mladić koji je preko trnja i uz nadljudsku pomoć svog oca uspeo da dostigne nivo u stonom tenisu koji ti nikada ne možeš da dostigneš. Lepo ti je rekao da staneš na crtu navedenim igračima i da odmeriš snage sa njima, pa ćeš tek onda da vidiš gde si i ko si u stonom tenisu. Ovako napamet nisam siguran da ti je komentar na mestu. Zato bih ti predložio da s obzirom da često dolaziš do Beograda da igraš turnire, ugovoriš jedan meč sa Vasilijem (Vasom) Miletićem pošto dečko gore studira. Njemu neće biti problem da dođe u bilo koji deo grada. samo ti reci gde i eto njega. Ukoliko ga pobediš "kapa dole, svaka čast" :good: .
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 26.12.2012, 10:54

Da i ja dam doprinos ovoj temi. Mislim da je kombinacija Butterfly Andrzej Grubba + neki Friendhsip 2.0 na forhendu i Stiga Mendo 1.8 na bekhendu sasvim solidna kombinacija za početnika. Neka me ''svevišnji'' Stanić ispravi ako grešim.
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema