E drugari moram malo da Vam se hvalim . . . ne ne nisam pobedio Kuma jer nismo ni igrali . . . ali juce mi postar doneo reket od Dukija i Saleta i sinoc sam isao i da ga isprobam.
Kreanga Powerspin Off mi je odmah "legla" u ruci "k`o da sam se rodio s njom"

, cini mi se sa pola manje zamaha pravim isti efekat sto za mene predstavlja veliku prednost - sporije se umaram! . . . i nekako nista ne zvoni i ne trese u ruci pri udarcima sto zaista uliva sigurnost i osecaj da igrate sa mocnim oruzjem! A gume? Crna Btf 05 2.1 u zaista odlicnom stanju, crvena 05 1.9 (ili 1.7 ne znam tacno) pa to je nova guma ljudi moji!
Duki i Sale ako znate sta znaci rec "sevap" . . . osevapili ste se!
Sinoc sam crnu gumu koristio na "bekhendu" i odusevilo me to sto su blokovi postali "smesno" laki i bolje kontrolisani . . . a spin prosto fantazija! Mogu gotovo da zakljucim da sam bolje igrao sa "bekhenda" nego "forhendom" gde mi ja ostao problem da treca - cetvrta loptica leti preko stola. Veceras cu da promenim pa cu probati i zivo me interesuje kakva ce razlika biti?
Ovo mi je prva realna prilika bila da uvidim koliko je vidljiva razlika u "drvima" . . . Primorac Off- sam do sad koristio i bio zadovoljan sa njim dok se, zahvaljujuci dvojici dobrih i postenih momaka, Kreanga nije pojavio u rukama! Gume su i na Primorcu Btf 05 tako da njihov uticaj prakticno je zanemarljiv.