Masters turnir u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Masters turnir u Visnjici

Postod ivan » 18.12.2012, 22:40

Reket je fenomenalan :D Guma ima i neke urokljive oci da uplasi protivnika :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 18.12.2012, 22:58

Vladojica je napisao:Bojane nasao si da kacis ves, bas kad ja poziram za fotografiju :D

hahaahahhahaha,fenomenalnooooo!!!!!!!!!!!!! :D :good:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 18.12.2012, 22:59

Pedja je napisao:
Vladojica je napisao:Bojane nasao si da kacis ves, bas kad ja poziram za fotografiju :D

hahaahahhahaha,fenomenalnooooo!!!!!!!!!!!!! :D :good:

reket je do džadžaaaa :good:
Pedja

Postod ZoranV » 18.12.2012, 23:24

bojan je napisao:BTW, Vignja sto ne okacis neku sliku sa tvojim genijalnim home-made-trava-poklon reketom za Vladojicu da se malo zabavimo :lol: .

Pa Vladojice, hteo je da se smejemo slikama, a vidi se sta je najsmesnije na njima, njegov striptiz :)

...a nece se smejati reketu kad ih pobedis sa njim... :nono: ;)
Poslednji put menjao ZoranV dana 18.12.2012, 23:29, izmenjena samo jedanput
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Pedja » 18.12.2012, 23:28

...došao je tiho...i ušao u legendu! :wave:
Pedja

Postod Francuz » 18.12.2012, 23:43

Ne vidim uopste sta ovo ima veze sa temom ali ajd ...
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod bojan » 19.12.2012, 00:20

Haha, los ugao Vignja a i tajming, ipak si bolji stonoteniser nego fotograf :banghead: . Vidis kako sam vas ja lepo uslikao, a i Davora kako sprema salu za turnir stvarno se covek potrudio da sve bude na nivou :thumbsup: .
bojan

Pridružio se: 17.07.2011, 13:13
Reket: Andro Treiber Z
Fh - Andro Rasant Grip 1.9
Bh - Butterfly Rozena 2.1

Postod djordjestanic » 19.12.2012, 00:56

Sve i jeste bilo na nivou.

Zato ja i biram turnire gde idem.

Najbolje uslove ima Spens i tu nema dileme, ali uvek ima neka falinka, ili je toplo ili nas je previše ili su mrežice loše...

Kod Davora je sve bilo na nivou :)

Čak si i stolovi bili čisti i uglancani što nikada nije slučaj (iako znam da to zvuči glupo ali je tako na drugim turnirima).

E, sad još jedna bitna stavka. Davor je pravi domaćin i ima jednak odnos prema svima. Pera Hrnjak je koliko sam ja shvatio bio tu da pomogne u nekim organizacionim stvarima (ŽREB) i sve je išlo besprekorno.

Ko je pogledao video, mogao je da vidi da nema laži, nema prevare... Žao mi je što se nisam setio da snimim i onaj deo sa ukrštanjem grupa. Ovde je sve bilo javno i svi su mogli da gledaju ceo postupak i da se svojim očima uvide da nema zakulisnih radnji (kao što ih obično ima...)

Da ne bi bilo zabune, sve ovo sam rekao i prošli put kada sam loše prošao na turniru.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Pedja » 19.12.2012, 13:41

Može Davor kad hoće! Drago mi je da ste svi zadovoljni organizacijom turnira I svim ostalim stvarima koje je Davor kao dobar domaćin priredio.A takvi turniri su retkost…Evo,najsvežiji primer,veliki turnir A kategorije,Novogodišnji Joola Kup u Novom Sadu,kruna godine u mlađim kategorijama!SPENS (Đorđe je u pravu,obe sale koje sam ja tamo video sa stolovima su super)…Ljudi u organizaciji nabusiti,pa I neljubazni…I jedan veliki gaf-u paketićima koje je delio organizator pored keksa,čipsa I vode(koji I nisu neki suveniri) trebalo je da bude I Joola majica…Neka deca je dobiše,dosta njih- nisu…Ta maja klincima puno znači u tom uzrastu,lepa uspomena I podsticaj za dalji rad…Ne budem lenj pa pitam gospodina Miloševića,predstavnika Joole za SCG,o čemu se to radi…Odgovorio mi je da je on mesec dana ranije,po ugovoru, dostavio potreban broj maja…Organizator mi napriča neke nebuloze,I kao poslaće naknadno na adresu kluba! :eek: Šta reći,zaključite sami…A svi smo platili istu kotizaciju,koja nije bila ni mala(1100 din.)…Naposletku,htedoh da kupim kćerki na štandu majicu,čak mi I gosn Milošević dade dobar popust…ali dete neće(tvrdoglavo na tatu)…kaže,nije to isto…I nije!Deca odigraše turnir svim srcem…Bilo je stvarno prelepih mečeva u kojima sam uživao…Ali da se vratim na temu…I zato-BRAVO DAVORE I vidimo se u nedelju na treningu! :good:
Pedja

Postod misirac » 19.12.2012, 15:43

djordjestanic je napisao:Sve i jeste bilo na nivou.

Zato ja i biram turnire gde idem.

Najbolje uslove ima Spens i tu nema dileme, ali uvek ima neka falinka, ili je toplo ili nas je previše ili su mrežice loše...

Kod Davora je sve bilo na nivou :)

Čak si i stolovi bili čisti i uglancani što nikada nije slučaj (iako znam da to zvuči glupo ali je tako na drugim turnirima).

E, sad još jedna bitna stavka. Davor je pravi domaćin i ima jednak odnos prema svima. Pera Hrnjak je koliko sam ja shvatio bio tu da pomogne u nekim organizacionim stvarima (ŽREB) i sve je išlo besprekorno.

Ko je pogledao video, mogao je da vidi da nema laži, nema prevare... Žao mi je što se nisam setio da snimim i onaj deo sa ukrštanjem grupa. Ovde je sve bilo javno i svi su mogli da gledaju ceo postupak i da se svojim očima uvide da nema zakulisnih radnji (kao što ih obično ima...)

Da ne bi bilo zabune, sve ovo sam rekao i prošli put kada sam loše prošao na turniru.

Ali normalno,sve je bolje kad jos i doguras do finala.Normalno ,zasluzeno,tri puta si se vracao iz "mrtvih"protiv Iveka.
Mada licno mislim da si naj bolju igru pruzio protiv "prijatelja".
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja