Guma ima i neke urokljive oci da uplasi protivnika 
Guma ima i neke urokljive oci da uplasi protivnika 
Vladojica je napisao:Bojane nasao si da kacis ves, bas kad ja poziram za fotografiju

Pedja je napisao:Vladojica je napisao:Bojane nasao si da kacis ves, bas kad ja poziram za fotografiju
hahaahahhahaha,fenomenalnooooo!!!!!!!!!!!!!![]()

bojan je napisao:BTW, Vignja sto ne okacis neku sliku sa tvojim genijalnim home-made-trava-poklon reketom za Vladojicu da se malo zabavimo.

Vladojica je napisao:Bojane nasao si da kacis ves, bas kad ja poziram za fotografiju
. Vidis kako sam vas ja lepo uslikao, a i Davora kako sprema salu za turnir stvarno se covek potrudio da sve bude na nivou 

djordjestanic je napisao:Sve i jeste bilo na nivou.
Zato ja i biram turnire gde idem.
Najbolje uslove ima Spens i tu nema dileme, ali uvek ima neka falinka, ili je toplo ili nas je previše ili su mrežice loše...
Kod Davora je sve bilo na nivou
Čak si i stolovi bili čisti i uglancani što nikada nije slučaj (iako znam da to zvuči glupo ali je tako na drugim turnirima).
E, sad još jedna bitna stavka. Davor je pravi domaćin i ima jednak odnos prema svima. Pera Hrnjak je koliko sam ja shvatio bio tu da pomogne u nekim organizacionim stvarima (ŽREB) i sve je išlo besprekorno.
Ko je pogledao video, mogao je da vidi da nema laži, nema prevare... Žao mi je što se nisam setio da snimim i onaj deo sa ukrštanjem grupa. Ovde je sve bilo javno i svi su mogli da gledaju ceo postupak i da se svojim očima uvide da nema zakulisnih radnji (kao što ih obično ima...)
Da ne bi bilo zabune, sve ovo sam rekao i prošli put kada sam loše prošao na turniru.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju