Kako da pobedim kuma??

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Kako da pobedim kuma??

Postod Milan berkut » 11.12.2012, 12:21

Pa i ja sam crnu 05-cu kupio polovnu a izgledala je ko nova, posten covek mi je prodao. Pa sam se za rodjendan castio novom 25-com crvenom jer mi je trebalo nesto mocno na "bekhendu" za blokade i kontra udare blizu stola . . . steta je samo sto ja jos uvek nemam dovoljno tehnike da bih koristio svu moc koju ta guma ima!
Po pitanju ulja sam bas nekako skeptican - izgleda previse lako da bi bilo stvarno! dacu oglas ipak.
Milan berkut

Pridružio se: 16.04.2012, 20:55
Reket: NITTAKU Latika
Fh - Nittaku Renanos Hold
Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod Pedja » 11.12.2012, 12:24

pitaj Filipa,možda on ima nešto povoljno za ponuditi :!: :)
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod djordjestanic » 11.12.2012, 12:32

Prvo T25 je toliko nezgodna guma da je nikom ne bi ni savetovao da igrao sa tim. Jako je teška za igrati.

Tenergy SE NE PRELEPLJUJE!

Premazivanje uljem vraća elastičnost gumi i ona opet dobija onu hvatljivost ali isto tako i usporava. Znači da ne možeš dobiti novu gumu ako si je namazao uljem ali moguće je da će ti čak i biti bolja za kontrolu jer će biti manje katapulta i brzine. Probao sam to sve na nekoj staroj tenergy da vidim rezultate te akcije tako da ovo govorim iz iskustva.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Milan berkut » 11.12.2012, 14:07

Ja kao prilicno neiskusan i jos vise nekompetentan da dajem procene i ocene nicemu u stonom tenisu onog momenta kad sam resio "kako da pobedim Kuma" nasao sam se u grdnom problemu bas sto se tice odabira drveta i guma. Pa ja sam nisam znao sta mi treba! Ljudi koji imaju usvojenu i izgradjenu odredjenu tehniku mogu da znaju sta im tacno treba . . . a ja sam svoju igru tek poceo da razvijam, da ucim i jos gore od toga - da se odreknem gomile pogresnih a stecenih navika sto se tehnike tice. znao sam samo da nisam i nikad necu biti defanzivac.
Jedini put kojim sam predpostavio da cu napraviti najmanje gresaka u izboru i ne kupovati pogresnu opremu jeste da sam najvise zahvaljujuci bas Vama svima koji jeste na ovom forumu dosao do zakljucka da je Primorac OFF- sa Tenergy 05 i 64, koje sam kupio polovne, izbor koji moj budzet moze da podnese a pri tom i provereno "oruzje" za ofanzivnu igru. E, onda se desi da mi se 64-a na "bekhendu" osteti od sto kad sam zadr`o u zelji da vratim kumu pimpl sa "forhenda" i bilo je vreme da kupim drugu gumu. Posto se 25-ca reklamira za ofanzivnu igru blizu stola shvatio sam da mi to treba umesto 64-ke i kupih je.
Opet sam bio uveren da imam ubojito oruzje u ruci i da je potrebno da sebe istreniram dovoljno da bih mogao i da koristim to oruzje . . . i radim na tome.
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod ivan » 11.12.2012, 20:33

radi radi...a mozda neki video da okacis?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Milan berkut » 11.12.2012, 22:13

Kakav video!
Pa jos sam ja daleko od tog nivoa da imam stabilnu igru! Nije to za pokazati svetu. Evo sam upravo dosao iz Zmajeva gde u poslednje vreme idem da igram, imaju ogromnu salu sa osam stolova i uslovi su fantazija, i dok omladina trenira uvek se nadje i par nas matoraca da igramo. Desilo se da bas ja nisam imao saborca da delimo megdan i trener omladinaca kad je to video sazalio se i stao da igramo . . . bolje da nije! To je jedan zaista dobar covek, korektan daleko vise nego sto bi mozda ja bio da sam na njegovom mestu. Covek je igrao pokusavajuci da me ispostuje maximalno . . . i samo svojom igrom i nacinom kako mi je uzimao poene, svako gledajuci sa strane je mogao odmah da shvati da za stolom igraju jedan pravi majstor svog zanata i jedan teski amater koji se bespomocno bacaka i kida. Veceras sam shvatio koliko ja jos nista ne znam i sto je jos gore - koliko sam nesiguran i ne verujem u sebe pa sam gresio i to sto je vec smesno i reci da moze da se pogresi! Uhhh . . . strasno!
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod ivan » 11.12.2012, 22:23

...pa sto onda prelepljujes tenergy?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod jbgwtf » 12.12.2012, 02:22

eh da si samo mene vido kako veze nisam imao pre 4 god.., a kako sam se nervirao kad promasim, pa kako nisam razlikovao rotacije, kako mi je serva smesno izgledala, a tek forhend spin ko da brisem sofersajbnu, reket u mojoj ruci je licio na tiganj s palacinkama, tako sam ga pokretao :D, a kretanje( smeh za sebe), neki robotski pokreti, propadanje ispod stola :D...
trudi se da gledas kako se okrece loptica, kad to savladas problemi sa rotacijama ima da se smanjuju, a tehniku skidaj vizuelno..
dobra stvar je kad ti neko pokaze kolko ne znas, tako jedino mozes da vidis da postoje jos mnogo sitnica koje ne znas :wave:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod djordjestanic » 12.12.2012, 03:02

Ko je sad trener u Zmajevu?
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Milan berkut » 12.12.2012, 12:20

Ivane moj dobri, pa prosto je sve, kad nesto ne znam ja onda slusam sta mi kazu ljudi za koje ja smatram da znaju sta pricaju. Narucio sam lepak i u razgovoru sa Markop-om mi receno da je pozeljno da se prelepljuje na svakih 10 dana otprilike + i na ovom forumu negde procitah dijalog gde je zakljucak bio da se ipak treba prelepljivati e sad dali na deset ili jednom mesecno o tome su i diskutovali. Ja svestan da imam gomilu nedostataka bar nisam lenj da uredno prelepim gume . . . a sad i sam shvtam da mi je jedino jos vise rada potrebno. Moram cekati da zima prodje jer nemam grejanje u svojoj "sali" pa ne mogu svaki dan da igram ili treniram. Zmajevo mi nije daleko i svaki radni dan je otvoreno ali od 18.30 - 21.00h i taj termin bas ne mogu uvek da budem slobodan . . . valja Sulju odgledati he he he salim se ali tek dva put nedeljno ako uspem to je ok.

@jbgwtf, ma svestan sam bio da nemam bas nikakve sanse, ali sam ocekivao da cu se bar bolje suprotstaviti . . . a onda psiholoski krah i pogubio se skros . . . ali, ovde u Backoj Lale kazu - ima vise dana nego kobasica! . . . pred kraj sledece godine on ce verovatno igrati isto ko sad ali cu ja biti mnogo bolji!

Djordje, predsednik kluba i glavni trener je Branko Djukic, a pomocni trener je Sasa Ceta. Za obojicu mogu da kazem samo hvale!
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme