Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 18.06.2011, 22:21

filip je napisao:Znaci ides da igras samo kad racunas na pobedu? cccc

Provalio si me...Kad primetim da su jaki protivnici izmislim neku bolest.
Snimili smo mec izmedju Ruzice i Krleta, okacicu narednih dana (kad snimatelj ne ume da okaci). Ko se plasi materijala nek pazljivo gleda kako treba igrati...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Sale » 18.06.2011, 23:07

Pozdrav. Ruzica je danas oprala Krleta sa 3 -0. Kao u onom filmu sa Svarcenegerom i Sigurni Viver,gde arapin snima Aziza glavnog teroristu ali mu se gasi kam zbog baterije ,tako i ovaj mec nije snimljen do kraja,VELIKA zal i izvinjenje Ruski koja cje redovno da ga pere jer ima igru za njega,ja sam 3 seta izgubio na razliku u 2 sam stizao 6-10,to sam valjda samo i hteo da ga stizem,inace dosta smo igrali medjusobno i vrlo dobro se znamo tako da su mi mecevi sa njim veoma teski a i ja ga mnogo postujem za stolom mozda i preterujem. :D E ali imam utehu,nije sramota izgubiti od Krleta.

Moram da napisem i jednu anegdotu Davor me je veceras podsetio na nju(isao sam po tel jer sam ga zaboravio na openu)... pre par meseci 4.set mec Ruzica -Krle koji vodi2-1, Ruki servira na 10-9 za nju Krle vracje bekend sakom svi to vidimo i cjutimo verujemo da cje Ruki da mu zakuca lopticu jer je bas lepo po sredini pala,Ruzica dete hvata lopticu ne znajucji da po novom tako moze da se vrati,a Krle krecje veselje spasio set lopticu,Ruki se dete rasplakala,a Krlence ne staje sa radovanjem i prepricavanjem sta mu se desilo, :? mi u soku,Krki u pravu,dete tuzno,gledamo se medjusobno i ne verujemo,Krki se raduje,... Naravno Krle je ok lik ali veoma posvecjen stonom tenisu,ovo je i Ruzici bila skola da ne koci pre vremena,ona je sada sazrela ,Krleta je dobila 3-0,a mene 3-2 posle 0-2,svaka cast za nju ona je danasnji heroj,...
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 18.06.2011, 23:13

ti si jedini koji je pobedio pobednika danasnjeg turnira, velikog Duleta. Kako ti je to poslo za rukom, podeli neka iskustva sa nama?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Sale » 18.06.2011, 23:35

:D Veliki Dule je moj najbolji drugar,mec sa njim sam odigrao posle meca sa Krletom koji me je smirio,iz poraza sa njim sam izvukao par pouka koje su mi pomogle da dobijem Dukija,te pouke svi znamo ali to je takmicenje gde si sam i nemas trenera a ulazis u sledeci mec,ovo je i moja prva zvanicna pobeda nad njim i verujem da nece da me zeza sto sam pisao o tome,ti si me ,, navuko,, 8-)
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ceda » 18.06.2011, 23:48

Jel Krle i dalje igra sa antispinom? :D
ceda

Pridružio se: 29.05.2011, 22:46
Reket: primorac off-
tenergy 05 fh
tenergy 05 bh

Postod ivan » 19.06.2011, 00:14

naravno, a cime drugim.
ivan

Postod ceda » 19.06.2011, 00:32

pomislio sam da se nije odlucio da postane izraziti ofanzivac, pa da uzme neko off drvo, npr werner schlager i tenergy gume...al to se nece deseti, krle car.. :)
ceda

Pridružio se: 29.05.2011, 22:46
Reket: primorac off-
tenergy 05 fh
tenergy 05 bh

Postod djordjestanic » 20.06.2011, 23:48

Sale je napisao:Pozdrav ,ide li neko na Davor sutra? Ako Djordje Stanic vidi pitanje za njega,koju dasku i gume koristis.? Hvala u napred

Đorđe sve vidi :)

Igram sa Timo Boll ALC (to je off daska)

Na obe strane imam tenergy 05 1,9mm.

Da bi bio brži i eksplozivniji za novu sezonu sam smislio da cu na bekendu imati 1,7mm.

Dok me je bolela ruka na bekendu sam imao 802 bez sundjera, to su ona 4 snimka sa 3 donic turnira.

Upravo sam došao iz sale. Nisam igrao nego sam probao novi reket koji sam napravio. To je oružje masovnog uništenja i neću ga koristiti protiv igrača koji igraju sa dva beksajda ali travaroši i ostali materijalisti su nadrljali. Ovo ni u snu nisam mislio da će biti tako dobro. Za 3-4 treninga ima da ga naštelujem da će igrati sam :)

filip je napisao:Njemu daska i gume ne trebaju... On je zapravo postao robot d

Ja zapravo jako malo igram na robotu jer sam izgubio motiv a to je za robot najvažnije. Koristim ga samo za proveru specijala.

Specijal je kad imaš kombinaciju koju si pripremio a inače je ne igraš i čuvaš je za 10:9 ili za trenutak kad ti je poen neophodan.

Sve je stvar vežbe.
Da li ste nekad igrali sa onim malim reketima?
Da li ste igrali samo sa drvetom bez guma?
Da li ste igrali sa reketom koji koristi vaš nezgodni protivnik?
Da li ste igrali tematske setove?

Sve je to korisno a usput razbija monotoniju.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod filip » 20.06.2011, 23:59

Djordje, zaista postujem tvoj entuzijazam jer ga imam i ja otprilike isto, ali nemam uslove, uglavnom vremenske. Kako vreme prolazi, sve manje imam i zelje da nesto posebno radim, vec idem da se izigram... Jedini nacin da se sve te stvari rade i treniraju, jeste da se izgradi citav zivot oko stonog tenisa, a ja to zaista ne zelim.. Ipak bi radije zivot izgradio oko putovanja po svetu ili neceg drugog, a ne stonog. Obozavam ga, ali treba ipak biti i realan, jer mi od toga leba ne jedemo.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 21.06.2011, 00:02

Pretera ga malo, ne moras da gradis zivot oko toga, dva treninga nedeljno od po 2 sata mogu dosta podici nivo igre.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja