peti set na razliku 11:9 sa Dimom na ekipnom evrope nije mala stvar...
ne bi mu niko sem reprezentativaca ni primirisao...

djordjestanic je napisao:Ne bi bilo prvi put da izgubim opkladu a sigurno neće biti poslednji.
100€ tamo ili vamo, nije neki spektakularan gubitak.
A jel ti smeš da staviš pare na sebe?
Ti očigledno imaš pare za bacanje, kada kažeš da "100 evra i nije neki spektakularan gubitak ". To je za većinu naše napaćene nacije previše. 
djordjestanic je napisao:Dečak, smiri se. Rano je da lupaš glavom o zid. Kad budeš zarađivao za život imaćeš priliku da igraš u novce. To tada gledaj i uči pa ćeš postati bolji. Za sada je malo rano da ti daješ procene ko koliko može.
Milan je napisao:djordjestanic je napisao:Dečak, smiri se. Rano je da lupaš glavom o zid. Kad budeš zarađivao za život imaćeš priliku da igraš u novce. To tada gledaj i uči pa ćeš postati bolji. Za sada je malo rano da ti daješ procene ko koliko može.
Ja pominjem samo igru i ništa više. Prvo mi se činilo da se šališ kada si rekao da možeš pobediti Akerstorma, ali ipak vidim da si nekontrolisani optimista. K'o kad' bih ja rek'o da mogu da pobedim Karakaševića, Primorca itd...
Bilo bi lepo da vidimo najboljeg igrača foruma (ne znam ko je, ali znam ko nije) u duelu sa nekim svetskim igračem, da od poena 4 seta sastavimo jedan...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju