od ivan » 24.12.2012, 09:30
Elem, odigrano je juce ono odlozeno kolo od pre dve nedelje.
Sala IMT, stolovi prasnjavi. Sudija nece da ocisti sto, ni krpu da nadje, kaze nije njegova duznost.
Los dan za Cerak, kao i obicno, ukakismo oba meca.
Protiv Cukarickog je bilo zanimljivo. Prvo ja izgubim od Jelace, Reketas od Vlade Milojevica, Noca dobije Takaca. Onda ja dobijem Milojevica, Tadic izgubi od Jelace, Reketas dobije Acu Mihajilovica. Dublove izgubismo jer se igra svodila na to da oni posle par pimplova izbace pola metra visok balon na sred stola bez spina, a posto od nas niko ne ume da vrati balon, izgubimo 3:1.
Inace Cukaricki je vrsio pritiske, bilo je nesportskog ponasanja. Recimo Mihajilovic igra protiv Reketasa poslednji set, i zreo je da izgubi, i na jednu reketasevu svinju, koju su cak i svi njegovi saigraci i sudija potvrdili vice covek 'Nije bila! Ja kazem da nije bila! Necu da igram ovako!' i poce da se dere, izadje iz ringa, besni baca nesto, pocne da se oblaci, prodje par minuta, njegovi ga kao namolise da se vrati, a sudija ama bas nista, ni najobicnija opomena, umesto da mu zalepi nekoliko crvenih kartona do gubitka meca i kazni ih zbog takvog ponasanja. Debeli Iva standardno u toku meca vice svojima glasno koju servu da serviraju, Jelaca optuzuje nas da smo nefer jer je Milojevic zakasnio na mec u grupi 45 minuta zbog liturgije pa ga nismo pustili da igra (tu se valjda i sudija nesto pita a ne samo mi), umesto da svog igraca iskritikuje jer kasni na svaki moguci turnir u poslednje dve tri godine (toliko ga ja poznajem, ne garantujem za pre toga) i to uvek zbog liturgije.
Sa Zeleznicarom iz Lazarevca (ili Lajkovca? nikad nisam zapamtio) zamuljamo postavu al zamuljaju i oni i sve se potrefi kako su oni hteli. Reketas izgubi od jednog solidnog igraca, Noca od onog malog Grozdanovica sto je dolazio cesto u Visnjicu na turnire pre nekih dve godine (i koji vise uopste nije mali, raste ko iz vode), ja od Mitrovica, i Noca od onog solidnog igraca. I tako bi 4:0, mad alako smo i mi mogli da dobijemo sva ta 4 meca. Jer, Noca vodio protiv Grozdanovica 2:0 i izgubi nesto tesno oko 11:9 u petom i to promasi svoju servu na 9:9. Reketas isto mislim vodio 2:1 i dobro igrao i negde na 9:9 u petom uletese neke dve svinje/ili omasi svoju servu ne secam se, i izgubi tesno. Ja sve lepo igrao protiv Mitrovica dok su niske lopte, al on samo balone baca, al ne one visoke rotirane na kraj stola, nego kratke pola metra visoke bez spina na pola metra od mreze, znaci bas one zicere, koje bi i onaj lik sto igra s reketom u zubima zakucao, ali ja nikad u zivotu nisam vratio takvu loptu i sve ih omasim, jedno 20 ukupno i izgubim 3:1, imao sam set loptu na 1:1 u setovima, al ne dade se. I Noca protiv njihovog treceg isto valjda omasi servu dve pri 9:9 il 9:10 u petom i izgubismo 4:0.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people