Berza igrača

Teme koje ne spadaju striktno u gore navedene forume.

Re: Berza igrača

Postod ivan » 06.11.2012, 18:27

Radoznali djecace, koristio sam neke izuzetno kompleksne proracune koje, i kad bi ti ih detaljno naveo, opet ne bi shvatio.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 06.11.2012, 18:32

Ne mlati...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod djordjestanic » 06.11.2012, 18:36

@ Vladojice

Ne razmišljaj, smo pročitaj što napišem i to uzmi kao aksiom.

Finansijski najbolje prolaze igrači koji su za rang jači od lige koje igraju.

Prva liga je 1000€

Druga liga je 300-500€.

Cifre su po sezoni.

Znam da je tužno ali je tako...

Dva para T guma je 200€...

Tako dok ne dodje do prvih pet na listi ima da se izbeči od treniranja...

Treći igrač, ne dobija ništa, sam plaća i svoje kokice :)
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 06.11.2012, 18:52

Pih, onda ne dobijaju mnogo ni u Super ligi
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod zhang jike » 06.11.2012, 19:54

Djordjetova informacija je netacna ! Tacno znam koliko su pojedinci u nasoj superligi zaradjivali (samo nebih bas o tome ovde). Najbolje su prolazila sledeca trojica Lupulesku, Savic Zoran i Borcic Djordje iz razloga jer ih je savez nagradjivao sa po 30.000,00 din. mesecno kao najbolje igrace nase super lige (ovo i nije neka poverljiva informacija).

p.s. ako sam ja dobro razumeo Djordja govori o mesecnim zaradama igraca ? ili se taj iznos odnosi na celokupna mesecna ulaganja u igraca racunajuci i platu ?
zhang jike

Pridružio se: 28.05.2012, 15:08
Reket: Daska: Timo Boll Spirit (fl)
Fh: Stiga Calibra Lt Sound (max)
Bh: Stiga Calibra Lt Sound (max)

Postod Vladojica » 06.11.2012, 20:00

Pusti ta "ulaganja" u igraca. Samo plata se racuna :D

Nije mislio na mesecne zarade, nego po sezoni, i nije super liga nego je pominjao prvu ligu...
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 06.11.2012, 20:33

Mislim da su cifre u drugoj ligi malo vece nego one sto je Stanic pomenuo (ovo vazi samo za par najboljih u ligi; ostali igraju za gume, poneko i gume i drvo, a neki i nista). ( Djordje, ako si se lose iscenkao, ebiga, da znas za iducu sezonu :D ; mada je vrlo moguce da znas bolje od mene te stvari)

Milane, naravno da mozes da trazis igrace ovde, forum tome i sluzi, s te strane tema apsolutno ima smisla.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 06.11.2012, 21:36

zhang jike je napisao:Djordjetova informacija je netacna ! Tacno znam koliko su pojedinci u nasoj superligi zaradjivali (samo nebih bas o tome ovde). Najbolje su prolazila sledeca trojica Lupulesku, Savic Zoran i Borcic Djordje iz razloga jer ih je savez nagradjivao sa po 30.000,00 din. mesecno kao najbolje igrace nase super lige (ovo i nije neka poverljiva informacija).

p.s. ako sam ja dobro razumeo Djordja govori o mesecnim zaradama igraca ? ili se taj iznos odnosi na celokupna mesecna ulaganja u igraca racunajuci i platu ?

Pročitaj ponovo šta sam napisao. Pišem vrlo jednostavno. Nisam uopšte pominjao super ligu.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ZoranV » 07.11.2012, 09:23

Pa moglo bi i ovako: Postoje dva dobra igraca, ne treba im treci, ali ko plati/donira ekipi vise, taj dobija trece mesto u ekipi...
...ovakvih bi se dosta naslo na ovom forumu...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Francuz » 07.11.2012, 11:25

Koliko ja znam ili sam cuo:

Superliga: retko ko prima ispod 200e mesecno.
moze biti i vise (tipa 500e) ako igrac ima i ulogu trenera.
Najbolji igraci (nadprosecni primaju naravno i malo vise od 200e).

Prva liga: prosecno 150-200e mesecno (za igrace odprilike preko 50% prosek pobeda).

Za ove lige: uglavnom svi imaju gume, sportsku opremu i troskove za prevoz ukoliko dolaze sa strane.

Druga liga: To zavisi od regiona ali u BG-u, uglavnom najbolji igraci lige koji igraju za ekipe koje se bore za rang vise zaradjuju oko 100-120e mesecno (igraci sa 80-90% pobeda). Dobri solidni igraci mogu izboriti i do 600-700e godisnje. Najbolji igraci imaju putne troskove i opremu (gume itd..). Za ostale, kao sto kaze Djordje sami kupuju i kokice ...
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

PrethodniSledeća

Povratak na Ostalo