Regionalna beogradska liga 2012-2013

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Regionalna beogradska liga 2012-2013

Postod ivan » 28.10.2012, 18:03

Nasa grupa danas je imala zavrsna tri meca(posto u nasoj grupi ima 8 ekipa za razliku od 6 u ostalim).
Mi dobismo Cukaricki, tesno 4:3 (mada odlucujuci dubl nije bio tesan ni malo). Reketas i ja izgubismo od Jelace, Noca od Takaca, ja dobih Takaca, Reketas dobio Acu Mihajlovica, i Noca isto, u dublu Reketas i ja dobili Jelacu i Takaca. Vlada Milojevic nije igrao jer je zakasnio poprilicno.
Protiv Lav-a, kojima nije dosao Simovljevic, sve smo ukakili, i postavku i igru. Djordjevic dobio Reketasa i mene, ali uospte nismo igrali lose, bilo po 3:1 i setovi na razliku. Ja recimo nisam uspeo da zakucam ni jedan kratak balon bez spina, a bilo ih je dosta, rec je o sporim balonima na 30 cm od mreze visine 50 cm i vise gde ja stojim tu blizu namesten sa strane da skucam a protivnik je 5 metara od stola i samo je stigao da poturi reket pod loptu. Odsad necu vise ni pokusavati da zakucam, samo cu da uhvatim loptu rukom. Reketas i Noca izgubili od Petrovic Dejana, ja dobio nekog decka, a i tu sam ista zakucavanja izvodio u svoje polje ili lopta ode potpuno horizontalno u zid, a ponekad zakucam i sebe reketom u glavu.
Dobili smo i Sindjelic, 4:0, to su klinci. Deki Tadic dobio dve, Noca i Reketas po jednu.
Ne znam konacan plasman jos uvek, jer su Lav i Cukaricki ostali da igraju, bio je 3:2 za Lav sa izgledima za dubl kad sam otisao. Ako Cukaricki pobedi napravice se krug u kom cemo mi biti najslabiji tj treci.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 28.10.2012, 18:16

Pih sto ne dodjoh da vidim kako vas dobija Jelaca :D Doduse, nisam mogao nikako da stignem...
Znaci on igra za Cukaricki, da mogu da ispratim nadalje :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod reketas » 28.10.2012, 18:42

Au Vlado , oseca se likovanje u tvom postu. To nije sportski.
Cujem od tajnih izvora da imas tajne casove na tajnoj lokaciji sa cuvenim tajnim trenerom , a sve sa ciljem da pobedis Ivana u narednih 30 godina.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod Vladojica » 28.10.2012, 18:47

Nije to likovanje, nego mi zadovoljstvo kad taj stil igre sa travom pobedi, ne radujem se sto ste vi izgubili nego sto je trava pobedila. :D A istovremeno bi mi bilo zanimljivo da vidim kako vas je pobedio, jer ja jos nisam video tebe ili Ivana da izgubite od travarosa, osim od Damira, jel bilo tesno?

Nije to nikakav tajni trening, ima Ivan snimke :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod gimi » 28.10.2012, 19:47

ivan je napisao:Ja recimo nisam uspeo da zakucam ni jedan kratak balon bez spina, a bilo ih je dosta, rec je o sporim balonima na 30 cm od mreze visine 50 cm i vise gde ja stojim tu blizu namesten sa strane da skucam a protivnik je 5 metara od stola i samo je stigao da poturi reket pod loptu. Odsad necu vise ni pokusavati da zakucam, samo cu da uhvatim loptu rukom.

a da, umesto toga, pokusas da plasiras / skratis tako da protivnik tesko moze da stigne :|
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Zed » 28.10.2012, 20:28

Slazem se da ekipa Gardosa trenira 'ko luda, ali samo kad se sastave za trening, a to je po mojoj evidenciji u poslednjih 30 dana bilo 5 puta po 2 sata. I stvarno su trenirali 'ko ludi, verovatno se zazele ljudi stonog tenisa...:)
Hvala na svim pohvalama i kritikama na nas racun, trudicemo se da budemo jos bolju u predstojecem ciklusu takmicenja. Pozdrav svim ljubiteljima stonog tenisa.
Zed

Pridružio se: 22.08.2011, 14:46

Postod Nikola » 28.10.2012, 20:36

Znas sta je to 5 puta za 30 dana....to je realno smesno,ja sam se bavio drugim sportom 12 godina 4 godine profesionalno i imao sam srece ako igramo u subotu da mi nedelja jedina bude slobodna ako ne jbg pre prvenstva naravno po dva treninga......Po meni svaki sport ako ne treniras svaki dan smesno je a pogotovo stoni tenis jer je mnogo zajeban o to sto ti runac rekao hrnjak da se ubijaju cisto sumjam a znam da nije dolazio nijednom samo su kojic i markov su dolazili po dva puta nedeljno sto kaze i zed:)poz momci
Nikola

Pridružio se: 11.03.2012, 23:24
Reket: Drvo Butterfly Timo Boll Spirit ST
FH Tibhar Evolution MX-P max
BH Donic Acuda s2 1.8

Postod Zed » 28.10.2012, 20:39

Pozdrav, Joja...vidimo se sutra na turniru....
Zed

Pridružio se: 22.08.2011, 14:46

Postod ivan » 28.10.2012, 20:41

gimi je napisao:
ivan je napisao:Ja recimo nisam uspeo da zakucam ni jedan kratak balon bez spina, a bilo ih je dosta, rec je o sporim balonima na 30 cm od mreze visine 50 cm i vise gde ja stojim tu blizu namesten sa strane da skucam a protivnik je 5 metara od stola i samo je stigao da poturi reket pod loptu. Odsad necu vise ni pokusavati da zakucam, samo cu da uhvatim loptu rukom.

a da, umesto toga, pokusas da plasiras / skratis tako da protivnik tesko moze da stigne :|

pa i to je nemoguce, jer ne mogu da pogodim tu loptu reketom, uglavnom bude prst ili ivica reketa, osim kad promasim celu loptu.
Ma to je cisto prokletstvo, nema drugog objasnjenja, sve sam izanalizirao. Pre 10-tak godina smo igrali neku studentsku ligu, i jedan moj saigrac, vrlo dobar penhold spiner, u odlucujucem mecu za prvo mesto u grupi igra sa najslabijim igracem rudarskog faksa (mislim da je Gimijev drug Stanko igrao za tu ekipu), koji ume samo da poturi reket pred loptu a ne i da zamahne i svaku loptu dize metar visoko blizu mreze, manje vise igra kao da su mu pola sata pre meca prvi put pokazali ovaj sport, ja ga pobedio pre toga s lakocom, i ovaj moj saigrac koji je dosta bolji od mene bukvalno svaki od tih balona omasi i izgubi mec i mi izgubismo posle u dublovima 4:3, i ja se iznervirah i optuzih saigraca da nije normalan, jer je razlika u kvalitetu bila ko izmedju Samsonova i Vladojice. I eto od tada (napominjem tada sam umeo da zakucam balon) mi sve losije ide s balonima i sad mi se evo desava isto ono zbog cega sam njemu prebacivao, omasim svaki.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Nikola » 28.10.2012, 20:49

Zed je napisao:Pozdrav, Joja...vidimo se sutra na turniru....
Zeljko :wink:
Nikola

Pridružio se: 11.03.2012, 23:24
Reket: Drvo Butterfly Timo Boll Spirit ST
FH Tibhar Evolution MX-P max
BH Donic Acuda s2 1.8

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja