Nasa grupa danas je imala zavrsna tri meca(posto u nasoj grupi ima 8 ekipa za razliku od 6 u ostalim).
Mi dobismo Cukaricki, tesno 4:3 (mada odlucujuci dubl nije bio tesan ni malo). Reketas i ja izgubismo od Jelace, Noca od Takaca, ja dobih Takaca, Reketas dobio Acu Mihajlovica, i Noca isto, u dublu Reketas i ja dobili Jelacu i Takaca. Vlada Milojevic nije igrao jer je zakasnio poprilicno.
Protiv Lav-a, kojima nije dosao Simovljevic, sve smo ukakili, i postavku i igru. Djordjevic dobio Reketasa i mene, ali uospte nismo igrali lose, bilo po 3:1 i setovi na razliku. Ja recimo nisam uspeo da zakucam ni jedan kratak balon bez spina, a bilo ih je dosta, rec je o sporim balonima na 30 cm od mreze visine 50 cm i vise gde ja stojim tu blizu namesten sa strane da skucam a protivnik je 5 metara od stola i samo je stigao da poturi reket pod loptu. Odsad necu vise ni pokusavati da zakucam, samo cu da uhvatim loptu rukom. Reketas i Noca izgubili od Petrovic Dejana, ja dobio nekog decka, a i tu sam ista zakucavanja izvodio u svoje polje ili lopta ode potpuno horizontalno u zid, a ponekad zakucam i sebe reketom u glavu.
Dobili smo i Sindjelic, 4:0, to su klinci. Deki Tadic dobio dve, Noca i Reketas po jednu.
Ne znam konacan plasman jos uvek, jer su Lav i Cukaricki ostali da igraju, bio je 3:2 za Lav sa izgledima za dubl kad sam otisao. Ako Cukaricki pobedi napravice se krug u kom cemo mi biti najslabiji tj treci.

Doduse, nisam mogao nikako da stignem...