Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 11.06.2011, 21:05

Danasnji turnir u Visnjici je bio bezveze jer zbog veteranskog prvenstva skoro niko nije ni dosao, pa nas je bilo 5-6, Dule Petrovic, Luka Kostur, Nemanja Rancic, Filip, Davor i ja. Plan je bio da igramo svako sa svakim dvokruzno ali Davor je otisao ranije na veteransko, pa je izbegao mec sa mnom. Drugi krug nismo ni igrali. Odigrao sam samo po jedan mec sa Filipom i Nemanjom, prvi dobio 3:2 (steta sto nismo snimili. Filip se plasi kamere), a drugi izgubio 3:2, Sa Lukom i Duletom sam odigrao po nekoliko meceva, ,alo dobijao malo gubio, snimio sam po jedan pa mozda i okacim.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 11.06.2011, 22:24

Sledeci put snimamo!
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Nenad Ivancev » 12.06.2011, 06:29

reketas je napisao::D :D :D
Pozdrav, Ivacevu!!!!!
Znao sam da ce taj jedan poraz skupo da me kosta :mrgreen: :mrgreen:
Cisto da se zna da su reketi naostreni i cekaju tvoj povratak. :evil: :mrgreen:
MM

Eh da je samo jedan - ne bih ga ni pominjao ha ha ha :lol: .. Ali osecaj kada se sva trojica menjate sa druge strane, a semafor izgleda kao da se pokvario - e to nema cenu hahaha.. Nego lepo vas trojica meni najomiljenijih protivnika da lepo i vredno trenirate - da opet ne bi bilo iznenadjenje Ivancev - MM 3:0 ahahaha :lol:
Pozzz 'Zeljinim' spinerima sa Alpa !!!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 12.06.2011, 16:09

Zanimljivo je kako si zapamtio tu jednu pobedu a sve one silne poraze nekako zaboravio...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 12.06.2011, 16:15

Evo nekih meceva sa jucerasnjeg turnira kod Davora:

Dule Petrovic - Ivan Dobrosavljevic:

Luka Kostur - Ivan Dobrosavljevic:

ivan

Postod Nenad Ivancev » 13.06.2011, 21:03

ivan je napisao:Zanimljivo je kako si zapamtio tu jednu pobedu a sve one silne poraze nekako zaboravio...

:lol: :lol: Pa sada me vec podsecas na Vladana Lukica (kada smo mi bili prvaci u Bariju, kada sam ja vozio lambo..) Da prevedem - kada si me jednom pobedio, toliko davno da sam vec zaboravio :D ... Hvala reminder-u i nadam se da po malo i vezbas ili si shvatio da ti kamera i snimanje meceva vise lezi kada je st u pitanju :D ..
Pozzz tebi i forumasima iz Slo!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 15.06.2011, 13:56

Evo nekih meceva sa flesha koji sam sasvim slucajno nasao u torbi od kamere, mora da stoje tu vec 7 dana. Skoro su svi mecevi sa Jelicem, mozda se ova kompilacija moze nazvati i 'Best of Jelke'. U stvari sad vidim da je snimak finala ostecen i ne moze da se uplaoduje, steta.

Jelic - Hrnjak, polufinale 8.6.2011

Jelic - Svrzic, cetvrtfinale 8.6.2011

Jelic polufinale 25.5.2011 (ovo ne znam sta je, stari datum, ne bi me cudilo da sam vec davno uploadovao)

Ruzica - Davor, 8.6.2011

Evo i ekipe iz Ovče (bilo na istom fleshu):
OVČA_tt_squad.jpg
Ovča tt squad
OVČA_tt_squad.jpg (212.03 KiB) Pogledano 1859 puta
ivan

Postod ivan » 16.06.2011, 01:30

Malopre dodjoh sa Davor Opena. Bilo dosta igraca, mislim oko 22-23. U grupi sam dobio Terzica, Rajka, Jelica (veselog, ne mrsavog), Ruzicu i Radicevica i bio prvi. No, vec na pola grupe pocela je da me nervira klima koja je bas onako neljudski ledila oko sebe, da sam uspeo prehladiti stomak i u nastavku sam ocekivao da me potera u wc svaki cas, srecom nije. U ostalim grupama Prvi su bili Jelaca, Phrnjak i Davor(malo se provukao izgubio je mec od Viktora Spasojevica, ali zbog set kolicnika bio prvi ipak; ovaj mec je snimljen, na Viktorovo odusevljenje). Igrao je i eminentni trener Ristic u istoj grupi, i pokazao pretenzije na prvo mesto sa dve tri pobede nad glavnim rivalima, ali morao da ode ranije. Posle grupe dobio sam Saleta, mada nije sve bilo posteno, castio sam ga pivom pre meca, a posto je pre toga vec popio jedno, nije bio siguran koju od loptica da udara pa sam nekako pobedio, ne pobedjuje uvek bolji, nego lukaviji. A posle toga sam naleteo na Antanackovica koji me lagano isprasio sa 3:0. Viktor je izgubio od Jelace, ostale nisam ispratio, ko se seca nek dopuni. Polufinala, Phrnjak dobio Antanackovica, a Davor i Jelaca na 5 dugih setova, mec lopte na sve strane, sve na razliku, Jelaca je cak i spin vukao, ali je Davor psovao zesce nego ikad i sutirao sto i barijere ko da nisu njegovi, i uspeo da pobedi na razliku u petom. Steta sto ne razbi reket, a bas je bio zamahnuoka zidu par puta, bas smo montirali kameru da to snimimo. Tako da je finale bilo Phrnjak - Jelaca, vec vidjeno, nisam ostao da gledam, verujem da ce Pera izvestiti o rezultatu.
ivan

Postod zvezdarac » 16.06.2011, 08:42

Bravo za izveštaj, k'o da sam bio...
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod ivan » 16.06.2011, 09:44

Necu vise da pisem izvestaje u polusnu, normalno da je finale bilo Tintor - Phrnjak, jer je Tintor izbacio Jelacu...Sale je ostao da snimi, pa cu mozda danas okaciti.
Ali ona klima od sinoc...jos osecam posledice.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja