od ivan » 16.06.2011, 01:30
Malopre dodjoh sa Davor Opena. Bilo dosta igraca, mislim oko 22-23. U grupi sam dobio Terzica, Rajka, Jelica (veselog, ne mrsavog), Ruzicu i Radicevica i bio prvi. No, vec na pola grupe pocela je da me nervira klima koja je bas onako neljudski ledila oko sebe, da sam uspeo prehladiti stomak i u nastavku sam ocekivao da me potera u wc svaki cas, srecom nije. U ostalim grupama Prvi su bili Jelaca, Phrnjak i Davor(malo se provukao izgubio je mec od Viktora Spasojevica, ali zbog set kolicnika bio prvi ipak; ovaj mec je snimljen, na Viktorovo odusevljenje). Igrao je i eminentni trener Ristic u istoj grupi, i pokazao pretenzije na prvo mesto sa dve tri pobede nad glavnim rivalima, ali morao da ode ranije. Posle grupe dobio sam Saleta, mada nije sve bilo posteno, castio sam ga pivom pre meca, a posto je pre toga vec popio jedno, nije bio siguran koju od loptica da udara pa sam nekako pobedio, ne pobedjuje uvek bolji, nego lukaviji. A posle toga sam naleteo na Antanackovica koji me lagano isprasio sa 3:0. Viktor je izgubio od Jelace, ostale nisam ispratio, ko se seca nek dopuni. Polufinala, Phrnjak dobio Antanackovica, a Davor i Jelaca na 5 dugih setova, mec lopte na sve strane, sve na razliku, Jelaca je cak i spin vukao, ali je Davor psovao zesce nego ikad i sutirao sto i barijere ko da nisu njegovi, i uspeo da pobedi na razliku u petom. Steta sto ne razbi reket, a bas je bio zamahnuoka zidu par puta, bas smo montirali kameru da to snimimo. Tako da je finale bilo Phrnjak - Jelaca, vec vidjeno, nisam ostao da gledam, verujem da ce Pera izvestiti o rezultatu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people