Ne dolazi u obzir da se brise cela lista,bas me briga sto neki nece da budu na listi,izbrisi ih ali da nam vratis Djordja na listu
Da dodam ,neka stoji lista ,obrisi sve koji nece da su na njoj,to je njihovo pravo i ne ubedjuj ih da ostanu,neka je ne smeta nikom. Zasto da zbog nekih koji su glasniji od mene ja izgubim listu. REJTING LISTA

Em si deklarisao sebe kao kvarnog, em to stvarno i jesi 
?! Ja sam za to da lista ostane
, ne vidim razlog za toliku frku i nezadovoljstvo (doduse samo nekolicine) oko iste. Mislim da je Ivan dobro i prilicno realno osmislio bodovanje i rejting ali naravno da se neke situacije tesko mogu prilagoditi da odgovaraju svakome. Logicno je da sve zavisi od nase ukupne igre na turniru ali i ucestalosti, a ne da li nekoga ko je ispred nas na listi redovno pobedjujemo ili obrnuto. Jedino mislim Ivane da bi trebao (ako imas volje za tim
) da ubacujes rezultate za svaki odigran turnir pa makar bilo i malo igraca (moze da se odredi neki minimum npr. 8 ili 10 igraca), a to sto nisu dosli najbolji igraci sa liste kakve veze ima, valjda je lista za sve. Ili ako nemas vremena da ubacujes rezultate onda zaduzis nekoga za to ko ionako provodi previse vremena na forumu, npr. Vladojicu
pa da barem ima neke vajde od toga. Ako ne bodujes neko vreme kada iz nekog razloga nema uslova za odrzavanje turnira mozes da stavis informaciju kod same liste da se do daljeg nece vrsiti bodovanje zbog toga i toga. Ko ne zeli da bude na listi lepo ga obrises i to je to.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju