Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod ZoranV » 21.09.2012, 10:47

koji Pera? :)
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Pedja » 21.09.2012, 10:49

ZoranV je napisao:koji Pera? :)

eeee,upravo taj(Detlić) :wink:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod misirac » 22.09.2012, 08:39

Gledajuci ,koliko je to moguce realnije,stekao bi se utisak da je sve bilo uobicajeno ,ali nije bas tako.Nije receno da je bio i Zdenko Madjer,doduse imao je problem sa nekom povredom,nadam se da je sada dobro.Viktor je bio prvi u svojoj grupi i ako je sve meceve dobio sa 3;2 a kad je tako vrlo lako moglo je da bude i drugacije.Pera je ,normalno Detlic,gubio od Lakija 2;0 pa 2;1 i 10;7 pa napravio neke svinje i izvukao se.Igor Antanaskovic je igrao jako slabo i nije prosao grupu.
Tako da je bilo dosta vatre do razigravanja,a onda mozda kolotecina.Doduse vise se ocekivalo od meca Ivan-Davor ali to nema veze sa kvalitetom igre,vec cisto sa psihom.Ivica naj konstantniji i zato na kraju, ocekivano ,prvi.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod bindra » 23.09.2012, 16:43

Juce slabasan turnir,nas desetak...Igrali svako sa svakim.Prvi Bojan Latinovic sa svim pobedama a ja sam verovatno drugi jer sam samo od njega izgubio.Jedino je bilo dobro to sto se igralo skoro bez pauze pa sam se lepo preznojio i skinuo koji gram hehe...
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ivan » 23.09.2012, 17:55

misirac je napisao:Gledajuci ,koliko je to moguce realnije,stekao bi se utisak da je sve bilo uobicajeno ,ali nije bas tako.Nije receno da je bio i Zdenko Madjer,doduse imao je problem sa nekom povredom,nadam se da je sada dobro.Viktor je bio prvi u svojoj grupi i ako je sve meceve dobio sa 3;2 a kad je tako vrlo lako moglo je da bude i drugacije.Pera je ,normalno Detlic,gubio od Lakija 2;0 pa 2;1 i 10;7 pa napravio neke svinje i izvukao se.Igor Antanaskovic je igrao jako slabo i nije prosao grupu.
Tako da je bilo dosta vatre do razigravanja,a onda mozda kolotecina.Doduse vise se ocekivalo od meca Ivan-Davor ali to nema veze sa kvalitetom igre,vec cisto sa psihom.Ivica naj konstantniji i zato na kraju, ocekivano ,prvi.

Da, nije bio los taj turnir, bilo je dosta tesnih meceva, recimo Viktor- Davor, Viktor - Vasic, Viktor - Hrnjak. Viktor je i ranije dobro igrao, nije me iznenadilo sto je tukao Davora, ali Vasic je bas lepo igrao i mislim da je izgubio 3:2 i od Davora i od Viktora. Antanaskovic nezainteresovano, cak sam mu i ja uzeo 2 seta (verovatno me pustio oba) sto je za mene ravno cudu, prilicno mi je nemoguce da stavim bilo kakvu loptu koja od njega dolazi na sto, uglavnom se loptica odbije 4 metra u vis i 8 metara preko stola, osim kad se zakuca u moju stranu stola.
Gospodina Zdenka ne poznajem pa ga nisam ni pomenuo, a Laki je podbacio, tako je to kad se promeni reket, mora malo period privikavanja (eto recimo ja se privikavam vec godinama pa nikako), mada nije imao ni srece protiv Pere.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 26.09.2012, 14:23

Dolazi neko veceras?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Francuz » 26.09.2012, 15:24

Najverovatnije da, sa Rakom defansizvcom :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod zorog » 26.09.2012, 16:19

Doci cu,a iz pouzdanih izvora sam saznao da dolazi i Hrnjak jer mu dugujem neke pare pa verujem da nece propustiti sansu da mi ih uzme,s obzirom koliko cesto dolazim :D
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod NemanjaR » 26.09.2012, 16:47

Dolazi nas nekoliko !
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod phrnjak » 26.09.2012, 17:21

zorog je napisao:Doci cu,a iz pouzdanih izvora sam saznao da dolazi i Hrnjak jer mu dugujem neke pare pa verujem da nece propustiti sansu da mi ih uzme,s obzirom koliko cesto dolazim :D

Dolazim sa telohraniteljima!
Tvoj Nenad Canak! :D :D :D
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja