od Nemanja23 » 22.10.2012, 23:09
Pozdrav svima pre svega!
Igram stoni tenis nekih 10-ak godina rekreativno,imao sam samo jedan reket koji sam kupio u sport impulsu i otisao je... odlucio sam da kupim novi reket posle 2 godine u medjuvremenu sam igrao sa poprilicno losim reketima...i neki lik me je uputio da odem u butterfly prodavnicu.Tamo sam uzeo:Drvo : Schlager precision off- i gume : Sriver - D13- L. Uglavnom kad napadam radim to iz forhenda a iz bekhenda se vise branim.Covek koji tamo radi mi je ovo preporucio.Guma na forhendu je 2.1 debljine a druga 1.7. Zanima me vase misljenje jednog lika sam pitao sta misli on mi kao kaze da su to stare gume 25 godina bla bla i da nije to bas najbolje jos kad sam mu rekao da reket kosta 75 evra bio je u soku.Sto se mene tice poprilicno mi je tesko da se naviknem na bekend spin i nekako mi je debljina reketa previse velika,tanje drvo bi mi vise odgovaralo onda mogu lakse da hvatam spin.Zanimama me ako neko moze da mi preporuci neko tanje drvo? i sta mislite o kvalitetu reketa,mozda bi ga i menjao ili mi jednostavno treba vise vremena da se naviknem ? posto sam sa krsina presao na "dobar" reket.Igreo sam nekih 5-6 puta sa novim reketom.