Novi ili stari lepak ?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Novi ili stari lepak ?

Postod Vladojica » 14.09.2012, 06:24

U Markopu nema starog lepka pitao ja nekoliko puta. A ako si im dao 30 evra za dasku + 50 evra za gume, pre ce da pomisle, vidi ovu budalu, ajde da mu uzmemo jos 1500 dinara, kad ima para :D
P.S. Jel Tibhar Nimbus guma nove ili stare tehnologije?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ZoranV » 14.09.2012, 07:31

PS Jeste
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 14.09.2012, 07:43

Zhanze, ne znam odakle si, ali gomila nas je iz bg i bili smo mnogo puta u markopu poslednjih nekoliko godina, tako da je relevantnije ono sto mi kazemo na osnovu direktnog iskustva (a imao sam istu kombinaciju kao Moso i isto su mi prodali novi lepak s istom pricom pre 4 godine) nego to sto ti osecas da bi bilo fer od prodavca, i da sigurno imaju i stari lepak. Previse nagadjas.
A nimbus je guma nove tehnologije, ako si potrosio kantu starog lepka na nju, mogu samo da ti kazem da se sluzis nefer sredstvima ;) Bila bi ti dobra i sa dozvoljenim lepkom, a ustedeo bi dosta para.
Moso nije takmicar koliko sam shvatio, kakvo crno trosenje litra lepka na mesec ipo, to ce da mu traje 3 godine. Prelepis jednom u 7-10 dana u prvih 2 meseca i posle vrlo verovatno da neces ni lepiti, jer ce biti malo mekanija nego na pocetku. Kad se budes aktivno takmicio u recimo srpskoj ligi (ako ikad dodjes dotle) onda razmisljaj o redovnom prelepljivanju pre igranja.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Moso » 14.09.2012, 10:02

ivan je napisao:Moso nije takmicar koliko sam shvatio, kakvo crno trosenje litra lepka na mesec ipo, to ce da mu traje 3 godine. Prelepis jednom u 7-10 dana u prvih 2 meseca i posle vrlo verovatno da neces ni lepiti, jer ce biti malo mekanija nego na pocetku. Kad se budes aktivno takmicio u recimo srpskoj ligi (ako ikad dodjes dotle) onda razmisljaj o redovnom prelepljivanju pre igranja.

Ponovicu jos jednom da Primorac drvo i lepak nisam narucio ja nego moj prijatelj sa kojim zajedno treniram. Inace, moj prijatelj je trenirao stoni tenis i takmicio se preko 10 godina (bio je juniorski prvak Kosova) a sada se ponovo aktivirao na moj nagovor, posle pauze od 10 godina. Kako je napravio veliku pauzu, za njega su nove gume i lepak nesto o cemu ne zna skoro nista a Sriver gume koje ima su mu stara zaliha iz takmicarskih dana.
Sto se mene tice, treniram svaki dan a odskora i sa takmicarima opstinske lige u hali sportova i dosta sam napredovao za 5 meseci koliko treniram. U decembru krece opstinska liga Jagodina i ja cu sa prijateljima prijaviti ekipu tako da cu se takmiciti. Sto se srpske lige tice, imao sam prilike da gledam treninge mojih prijatelja iz STK "Lala" iz Majura koji se takmice u ligi Centar i ono sto sam tamo video je daleko iznad najboljih igraca opstinske lige tako da ce mi za taj nivo verovatno biti potrebne godine treninga ali posvecenost mi ne manjka pa se nadam da cu jednog dana dostici i taj nivo :good:
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod zhang jike » 14.09.2012, 14:19

Nimbus koji sam koristio je stara guma, kao i onaj koji sam probao u kombinaciji sa novim lepkom. E sad nisam pratio nesto razvoj nove tehnologije tako da je moguce da postoji i Nimbus tensor, kao na primer sto postoje Brice i Brice speed (Brice guma nove i stare tehnologije).
zhang jike

Pridružio se: 28.05.2012, 15:08
Reket: Daska: Timo Boll Spirit (fl)
Fh: Stiga Calibra Lt Sound (max)
Bh: Stiga Calibra Lt Sound (max)

Postod ivan » 14.09.2012, 14:58

a onda ok, ja pomislio da je u pitanju ovaj http://www.tabletennisdb.com/rubber/tibhar-nimbus.html koji koriste mnogi ljudi, i koji je vec veoma brz, i sa efektom lepka.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod nenad » 24.09.2012, 12:15

Zdravo svima.Imam stari lepak ali se zgusnuo.Cime mogu da ga razredim da bi ponovo mogao da ga koristim.Nenad Sd
nenad

Pridružio se: 09.09.2012, 08:15
Reket: Timo Boll Spirit gume Tenergi 05

Postod filip » 24.09.2012, 12:51

Aceton, razredjivac...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod gimi » 24.09.2012, 20:31

Nitro razredjivac. Sipati ga direktno moze da unisti lepak, te je najbolja metoda duboko ga udahnuti, a zatim izdahnuti u kanticu stvrdnutog lepka.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Pedja » 24.09.2012, 21:04

:)
gimi je napisao:Nitro razredjivac. Sipati ga direktno moze da unisti lepak, te je najbolja metoda duboko ga udahnuti, a zatim izdahnuti u kanticu stvrdnutog lepka.

delovao si mi kao fin mladić... :nono: :!:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema