Sedi 1!
I nemoj da se javljaš dok se ne popraviš.
Milan je napisao:Zaboravih, i u pingiću više volim Wang Haa nego Karakaševića, ali se njihov kvalitet ne može uporediti ni u jednom segmentu!
djordjestanic je napisao:Sedi 1!
I nemoj da se javljaš dok se ne popraviš.

gimi je napisao:Milan je napisao:Zaboravih, i u pingiću više volim Wang Haa nego Karakaševića, ali se njihov kvalitet ne može uporediti ni u jednom segmentu!
Odlicno opazanje, a takodje i neverovatna koincidencija! ...naime, i ja smatram da Wang Hao znatno bolji igrac...

filip je napisao:gimi je napisao:Milan je napisao:Zaboravih, i u pingiću više volim Wang Haa nego Karakaševića, ali se njihov kvalitet ne može uporediti ni u jednom segmentu!
Odlicno opazanje, a takodje i neverovatna koincidencija! ...naime, i ja smatram da Wang Hao znatno bolji igrac...
Nema sanse da je Hao bolji igrac. Da obojica popiju po 5 piva, Sale bi ga odrao![]()
![]()
....Filipe, legendo

gimi je napisao:Milan je napisao:Zaboravih, i u pingiću više volim Wang Haa nego Karakaševića, ali se njihov kvalitet ne može uporediti ni u jednom segmentu!

jbgwtf je napisao::lol: http://www.stscs.net/novak-dokovic-igra-stoni-tenis

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost