Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod Francuz » 07.09.2012, 13:32

ivan je napisao:Inace Scvlada nastavlja da fascinira. Ukotvi obe noge i ne pomera ih uopste, osim kad ide po loptu. Ne mora ni da savija noge, spin ionako ne vuce. Potura reket pred loptu ono se odbije brze nego sto je doslo. Povremeno osamari po lopti kad oce poen. Primetio sam i da cesto zevne izmedju moja dva spina. Nije igrao dva meseca - nema veze, dodje i pobedi sve. Izlizala mu se guma - ma nema veze, stavi neku kinesku i nema nikakve razlike. Scvlada i Davor su ljudi koji su obesmislili spin.

Jedino se sa tvojom zadnjom recenicom potpuno slazem ;)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 07.09.2012, 15:21

pa jel dosao posle pauze i pobedio te? Jeste. Jel stavio neku kinesku gumu - jeste. Kad igra protiv mene, vaze i prethodne recenice.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 07.09.2012, 15:43

Francuz
Cestitam Vlasi Scep. koji je zabelezio zasluzenu prvu pobedu protiv mene posle odlicnog meca, i da znate da necemo da vam oprostimo one palacinke koje smo Bata Rajko i ja zaradili znojom ;)

PS: El je neko video Davorov zub ? :P

Prva pobeda protiv boljeg od sebe,nadam se ne i zadnja. Mada kad namestiš nišan ,teško da ću stići i do jednog seta.Realno ,bolji si taman za klasu . A Davorov zub je nastradao posle jednog Francuzovog spina ,ja sam bio okrenut leđima jer smo igrali dubl i nisam video ali Misirac i Francuz su se smejali pola sata.
I bre Ivane nisi primetio da više ne pimplam forhendom nego napadam rezane.Pa kako to da uradim pimplom ili štopom :thumbsup: . Mnogo pojednostavljuješ moju igru ,protiv tebe stvarno samo poturam reket i ponekad udaram :hello: ali protiv drugih i nije baš skroz tako,kako bi onda pobedio npr velikog Tigra Nocu koji oštro reže i igra antispinom i lupa tačke ako i ja samo pimplam i štopam.Ne mogu ga natpimplati a tačku je teško štopati znači ima tu još nešto. :thumbsup:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 07.09.2012, 17:01

To mora da je bio neki opak spin?? French powerloop... Nemoguce da mu izbio zub lopticom cak i da ga je pogodio direktno, jedino ako je ovaj sam sebe reketom klepio?

Bravo za napadacku igru, valjda cu nekad uznapredovati u igri pa ces i protiv mene morati drugacije da igras :)
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 07.09.2012, 19:00

najzad vidim da me Scvlada poslusao za gumu na BH, ranije je govorio da mu 1.7 ne odgovara za igru dalje od stola...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Vladojica » 07.09.2012, 19:01

Ljudi pocnite da snimate, ili ja kupujem kameru, gde je ona Ivanova sto ne sinhronizuje zvuk i sliku? :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Sale » 07.09.2012, 23:06

Moj dobri Vladojice,kao snimatelj ovog sajta mogu da kazem da ako hoces da snimis neki mec u tome moze da te spreci samo ne pristanak aktera i nista drugo. Nikakva nova kamera (sem ako neces da se pohvalis kupovinom)sto manje mega pixela(zbog brzeg prebacivanja i konvertovanja, mnogi su poceli pa su se smorili konvertom i up loadom)samo volja, mobilni imas.Ej kad se samo setim entuzijazma, lepi dani.Ono ,okacis meceve zbog kojih si malo spavao i sav srecan cekas komentare kako je ko igrao a ono muk :grin: kako ko vidi sebe ni ne odgleda mec do kraja :cray: smori se. Inace Ivanova kam. je na popravci.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Goran » 08.09.2012, 00:05

Imate besplatan program MediaCoder, kovertujete sliku u H264/AVC/MPEG4-part10 [isti video format, tri različita imena, današnji standard za youtube, vimeo i dugometražne filmove], zvuk u LC-AAC 48kHz, i smanjite rezoluciju ako treba pa će biti i kraći upload. Tako da je svejedno ako imate bolju kameru i veliku rezoluciju. Naravno ima tu još parametara koji utiču na kvalitet i veličinu. Mogu da pošaljem neki preset podešavanja ko bude zainteresovan.
http://www.mediacoderhq.com/dlfull.htm
Može da mu se napravi batch lista, pa da odradite više fajlova u jednom kliku
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod davortintor » 08.09.2012, 00:26

Da razjasnim misteriju moga zuba koji se pominje u prethodnim komentarima. Dakle u pitanju je bila u tom trenutku blago razcementirana krunica koja je u trenutku mog blažeg oblika nervnog rastrojstva ispala i zagubila se negde. To je usnimio veliki Rajkoni , a Francuz je pomislio da je u pitanju žvaka. Sve u svemu jedna tragikomična ( naravno mnogo više komična ) situacija koja je bila propraćena neizbežnom zajebanciom i komentarima tipa mi kad vas ....... i zubi ispadaju. U tom trenutku igrali smo dubl Ivica i Rajko protiv Vlade i mene koji smo naravno izgubili. S obzirom na trenutnu formu svih igrača koji su bili u sredu , zadovoljan sam kvalitetom odigranih mečeva.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod davortintor » 08.09.2012, 01:30

Danas , u subotu 08.09.2012. oko 16.oo h u goste nam dolaze naši prijatelji iz Krepoljina na čelu sa Pujketom, na uzvratni prijateljski meč. Očekuje se ponovo zavidan broj dobrih igrača , kao i prisustvo i igra velike zvezde veteranskih turnira , a bogami i ostalih takmičenja Britke Zvonimira - Brice. Dakle,ovakav sastav obećava još jedno lepo stonotenisko popodne i druženje , uz mnoštvo jakih i neizvesnih mečeva.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja