Sta mislite o Friendship gumama

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Sta mislite o Friendship gumama

Postod zorog » 02.05.2012, 11:14

I zakljucak....posle mesec dana patnje i nade da ce se nesto promeniti,Higher guma se najbolje pokazala kada sam je skinuo sa drveta i odlozio na policu...Stvarno sam prezadovoljan ovim potezom,ne znam sta sam cekao do sada.Ogropmna razlika u odnosu na Energy Xtra, mada...to su dve skroz razlicite gume.
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod djordjestanic » 02.05.2012, 11:41

Pa naravno, kinezi i prave te gume da bi zezali ostatak sveta. Sa tim gumama mogu da igraju samo dve vrste igrača.

Oni apsolutno najbolji, kojima je maltene svejedno sa čime igraju.

I oni drugi kojima je stvarno apsolutno svejedno sa čime igraju jer ni sa nijednim gumama ne bi znali da igraju.

Za sve one između ovakve gume nisu...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ribolovac » 15.06.2012, 01:36

ja imam na jednom reketu 729 super fx 2,2mm,na fh,iuzetno zahvalna guma,samo mana im je tezina,malo su teze od ostalih proizvodjaca,mada to meni ne smeta
ribolovac

Pridružio se: 13.06.2012, 04:14
Reket: <daska :bt timo boll spark arylate{off-}/bh:ck palio 1,1mm/fh acuda s3 max

Postod krox » 01.09.2012, 01:04

ja sam igrao sa haifu blue whale gumom , i to jako potrosenom , sa nekoga penholder reketa koji smo dobili u klubu i stavlo sam je naa bekend. to je tako hvatljivo bilo ( naljepio sam starim ljepilom) i tako tvrda guma da je kontriranje i drajfanje naprosto bilo cisti uzitak za izvoditi, spin je bio naravno sjajan, cupa sve zivo, jedino sto nema katapulta( kad se ljepilo osusi ) pa treba udarati sa njome ako hoces probijati, i nezgodna je za pimpl bila tako tvrda, jer nisam nikako lopticu mogao " pustiti u dlan", samo se odbije i dovidjenja. a tek putanja lopte, pa to je lelujalo i to vidno, ja moram tu gumu opet imati na bekendu( iako me rapid x press sluzi savrseno, doslovno savrseno na bekendu) inace ko hoce da spina sigurno, rotirano i bez greske( ali sporo) uzmite si tackiness c u verziji 1.1. ili 1.3 i nema spina koji necete moci izvuci, guma je tako mekana i tako fino hvata , i da ima katapult efekt zapravo bi bila tenergy 05.
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

Postod Milan » 02.09.2012, 12:31

Friendship Higher 2,2 i brzo drvo i ne brineš ni za brzinu ni za spin! :D
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Vladojica » 02.09.2012, 13:51

Ja sam koristio Tackiness C i u pocetku mi je bas tako izgledala fina, mekana i sa dosta spina, medjutim ona jako brzo izgubi karakteristike, bukvalno posle 15 igranja pocne da se ponasa na nepredvidljiv nacin, i propadne...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod milantra » 02.09.2012, 15:13

Vladojica je napisao:Ja sam koristio Tackiness C i u pocetku mi je bas tako izgledala fina, mekana i sa dosta spina, medjutim ona jako brzo izgubi karakteristike, bukvalno posle 15 igranja pocne da se ponasa na nepredvidljiv nacin, i propadne...

Koliko ja znam Tackiness C je japanska (Butterfly guma), a ne kineska guma (Friendship). Ispravite me ako grešim. A što se tiče Friendship guma mislim da su dosta dobre za novac za koji se nude, jesu malo teže, ali to je već stvar i navike. Važno je da sa njima može da se igra dosta ofanzivno sa puno kontrole, kako kod stola tako i sa distance. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Vladojica » 02.09.2012, 15:21

Pa da, ali krox napisa o Takines C-u pa se ja samo nadovezao..
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod milantra » 02.09.2012, 15:26

Vladojica je napisao:Pa da, ali krox napisa o Takines C-u pa se ja samo nadovezao..

Ma u redu je, nadam se da se ne ljutiš. Znajući koliko si upućen u opremu u trenutku si me zbunio sa iznetom činjenicom. POZDRAV. :hello:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod krox » 02.09.2012, 16:51

tackiness c je savrsen dok ne otvrdni da, dosta se gubi na feelingu onda, ali reze brutalno i dalje. morate ju ljepiti malo redovitije, mozda da se cesce ljepi, jednom mjesecno recimo, nije problem zaljepiti gumu , treba 5 min , ljepilo se osusi dok si reko keks a guma postaje carobna :)
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema