Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod Vladojica » 16.08.2012, 22:54

I ja sam defanzivac, samo je Britka mnogo bolji :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod misirac » 16.08.2012, 23:25

Gledaj to sa optimisticke strane,Cobri ima skoro 50.godina,imas vremena .Moras samo da budes posvecen i da treniras.
Kako bi rekla izreka "Bez muke nema nauke".Evo npr.Milos Kramasic igra 100% bolje od kada brani.Tako ,samo OPTIMIZAM i rad,a rezultati ce doci.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod Vladojica » 17.08.2012, 05:51

Tako je! :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod zorog » 17.08.2012, 13:50

Jedno pitanje?Zasto se na skoro svim snimcima iz visnjice cuje sve ostalo osim zvuka za stolom koji se snima :?: :?: :?:

Ili se mozda cuje i to ali apsolutno nikako ne mogu da provalim da li kasni zvuk ili slika :)
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod bindra » 17.08.2012, 13:52

Svi misle da Cobri igra dobro defanzivu zahvaljujuci travi?Kakva greska,to je samo delic celog sklopa.Obratite paznju na njegovo kretanje i noge,nijednu loptu ne udara iznad stola,tj.strahavito je savitljiv u kolenima i tako krije svoje udarce.A reket vrti kao dete lilihip :grin: Prosto me podseca na Vladojicu samo je duplo stariji i duplo brzi...haha :good:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ivan » 17.08.2012, 13:54

zorog je napisao:Jedno pitanje?Zasto se na skoro svim snimcima iz visnjice cuje sve ostalo osim zvuka za stolom koji se snima :?: :?: :?:

Ili se mozda cuje i to ali apsolutno nikako ne mogu da provalim da li kasni zvuk ili slika :)

evo ga znaci prvi koji je pregledao skoro sve snimke i provalio taj zvuk. Cestitam majstore, ocigledno imas volju da uspes, bice igrac od tebe!

Pokvarena kamera, eto zasto.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zorog » 17.08.2012, 13:59

:wink: pa dobro,nisam bas sve,ne znam tacno koliko ih ima ali na svakom ista stvar :)

Pokusavam da napredujem bez treninga :wink:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod ivan » 17.08.2012, 14:52

napredak je relativna stvar. Napredak u tvojim ocima, napredak u tudjim ocima? Ako je u tudjim, u ocima slabijih od tebe, ili jacih od tebe?
Za ove poslednje moras nauciti da igras. Za ostale mozes samo nauciti napamet karakteristike svih guma i drveta tako da se mozes ukljuciti u svaki razgovor o opremi. I uvek imaj u rezervi par egzoticnih naziva poput 802, 999, C8 ... a mozes i da izmislis neki. :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ajkula321 » 17.08.2012, 16:46

Hoce doci sad u subotu neko? Ja dolazim, malo sam se vratio u formu (neko vreme nisam igrao) Dolazi i vladojica samnom sa novom taktikom i ubitacnim forhendom!:) Morao sam ovo da kazem da ga ureknem!:)
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

Postod Vladojica » 17.08.2012, 17:50

bindra je napisao:Svi misle da Cobri igra dobro defanzivu zahvaljujuci travi?Kakva greska,to je samo delic celog sklopa.Obratite paznju na njegovo kretanje i noge,nijednu loptu ne udara iznad stola,tj.strahavito je savitljiv u kolenima i tako krije svoje udarce.A reket vrti kao dete lilihip :grin: Prosto me podseca na Vladojicu samo je duplo stariji i duplo brzi...haha :good:

Pa nisam ja neki prevarant da udaram lopticu ispod stola i da krijem svoje udarce, ja to posteno, iznad stola, svaki kontakt vidljiv protivniku :D. 100% legalno :D
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja