Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod ivan » 16.08.2012, 08:04

Nije lose, ali Reketas i ja naletesmo sinoc na nesto jos bolje. Odigrasmo po mec s jednim gospodinom koji je opusteno prebacivao na stolu pored nas. Ne mozes servu da vratis, a i kad slucajno vratis bolje da odmah krenes po loptu. ispostavi se da je covek igrao u austriji godinama, nabroja i neke nase aktuelne reprezentativce koje je mlatio s 3:0, na kraju se ispostavi da je tukao i samog svetskog prvaka Slagera, doduse pre 12 godina. :shock: :shock: :shock:
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 16.08.2012, 08:45

pobedio Šlagera!..ta ajde molim vas!..i vozio 2 km unatrag vezanih očiju... 8-)
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod filip » 16.08.2012, 08:50

ivan je napisao:Nije lose, ali Reketas i ja naletesmo sinoc na nesto jos bolje. Odigrasmo po mec s jednim gospodinom koji je opusteno prebacivao na stolu pored nas. Ne mozes servu da vratis, a i kad slucajno vratis bolje da odmah krenes po loptu. ispostavi se da je covek igrao u austriji godinama, nabroja i neke nase aktuelne reprezentativce koje je mlatio s 3:0, na kraju se ispostavi da je tukao i samog svetskog prvaka Slagera, doduse pre 12 godina. :shock: :shock: :shock:

A nas je lik ili?...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod misirac » 16.08.2012, 09:12

Covek koji bije poznate igrace?Slagera pre 12.godina ,otprilike kad je bio svetski prvak.Gde ste igrali,kako se zove,takvi ne igraju u garazi.Mora da je kosooki.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod zorog » 16.08.2012, 09:18

Ne znam za Slagera i tog lika,ali znam da sam jedan od trojice kojima Britka sinoc nije uzeo ni set :nono:
Dakle Davor,koji je kasno dosao,mali Nidza i JA :grin: :hello:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod ivan » 16.08.2012, 09:30

Nas covek, rodjen u austriji mislim. Ne igra sad nesto mnogo, al pre dok je bio mladji igrao je vise, prvu austrijsku ligu. Zaboravio sam ime i prezime. Nije tukao Slagera kad je bio svetski prvak naravno, nego par godina pre toga.
Igrali na Banjici, to je mozda malo bolje od garaze, pa naleti neko ko ume da drzi reket.
Ali evo i sam Slager igra u garazama:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod First » 16.08.2012, 15:10

Da, znam ovaj video. Njih dvojica su dobri prijatelji i Šlager kad god je u mogućnosti, u farkerkama i patikicama omlati ovog pushblock-era. Medjutim, meni je sumnjiv onaj dekica iza. Kažu da mlati obojicu daskom za sečenje lukca, kao naš reketaš :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod misirac » 16.08.2012, 16:30

Jedini koga ja znam da je igrao prvu Austrijsku ligu,je Seferovic.Igrao je za "Tirol"levoruk,pre trideset godina plav.Inace Slager je prvi put bio sampion Austrije 1998.svetski prvak 2003.Tako da ga je taj dasa tukao ,verovatno ko ja Karasa,kad je imao 12.godina.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod Vladojica » 16.08.2012, 21:19

zorog je napisao:Veceras u Visnjici spektakl...Pocasni gost je bio Britka,tako da je zanimljivije bilo gledati kako svi gube od njega nego igrati i gubiti od svih.LM,ja sam ipak uspeo i jedno i drugo.
Dakle,covek je umetnik...koliko sam ja pratio a i iz price ostalih,mislim da je covek uzeo 100tinak setova a izgubio jedan od Pere Hrnjaka...ili Hrnjka,ne znam kako je pravilno napisati,uglavnom nije mi jasno kako mu je Pera uzeo set;) Bilo je dosta dobrih igraca,da ne nabrajam a i ne znam imena svih,uglavnom,Brica je sve posekao. Svaka cast.
Sto se tice moje igre protiv ostalih...nije vredna pomena. Laku noc.

Pa sto ne najaviste da ce on da dodje :D. Pihhhh ... :D
A jel ga neko posavetovao da "baci to govno sa bekhenda, i igra pravu igru, a ne da vara ljude, jer tako igraju samo invalidi, i tako moze da pobedi samo one koji ne znaju da igraju na travu a inace mu je rupa na bekhendu, i da li pronalazi ikakvo zadovoljstvo u varanju ljudi?" :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 16.08.2012, 22:22

ne glupiraj se, on je defanzivac, za razliku od tebe koji pokusavas da varas samo one koji ne znaju da igraju na travu, a inace ti je bh najveca rupa...
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja