Izazov Peri Hrnjaku

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Izazov Peri Hrnjaku

Postod misirac » 26.07.2012, 23:57

DR.Zdravko ide kao psiholog,ili bolje receno kao psihijatar, ekipe,ja mogu kao tehniko a za igranje,jedino ako pustaju muziku.Ako se slozite sa tim ,mislim tehniko,ekipa bi trebala da bude Ivica,Davor,Pera,Vlada i Ivan Dobrosavljevic. :amen:
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod ivan » 27.07.2012, 07:47

Ivan? Kao vozac? Snimatelj...? Donosac piva...?
Svi osim Pere sastavljaju njegovu ekipu, pa izazov je njemu upucen... :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 27.07.2012, 08:33

plamirana ekipa je: Davor, Francuz, Misirac i ja. A moze i jos neko ako bude hteo. Npr, Scvlada, Dr Zdravko ili neko drugi.

Pero hvala na pozivu , ti znaš da ja van Beograda ne mrdam. :hello:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod misirac » 27.07.2012, 12:57

Stvarno ste sitnicari,Ivane ,postoji bar tri razloga zbog cega ti,prvo;Od svih redovnih na ping -pongu, kod Davora,ti jesi kvalitetom prvi iza ove cetvorice,drugo:Pravi si zaljubljenik u ovaj sport ,a imas godina koliko imas,tako da bi ti ovaj mec bio od koristi tj.dovoljno si mlad da ces tek igrati svoj najbolji stoni tenis.trece;Posto dobro poznajem sve navedene putnike,znam da svi misle da si OK.Sto se tice donosenja piva,ne znam da li si primetio da sam pusac,ali alkohol ne pijem samo voda i sokovi ,tako da mi je jedan porok dovoljan.Mada donosenje sokova i kupovanje pljuga....hmm nije losa ideja.Vladek ,bez tebe citav pohod nebi bio potpun,a sa druge strane to je jako blizu.Jedno opustajuce sportsko- prijateljsko popodne a mozes da povedes i klinku da igra.Idemo li veceras kod Fet Boya.Tim je napravio Pera a ja sam samo stavio sebe u drugu funkciju,isusno zar ne. :good:
misirac

Postod ivan » 27.07.2012, 13:41

Ajd sto me drugi zezaju, al sad i Rajko poceo...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod misirac » 27.07.2012, 15:42

To jedna od prednosti kad si tehniko, ali argumentuj mi sta od navedenog nije tacno.Tako da se lepo spremis "Da upoznas istocnu Srbiju da bi je vise voleo",i normalno da odigras najbolje sto mozes protiv ljudi sa kojima nemas sansu da igras cesto.Vec cemo se do tada i videti i pricati o tome.Dolazi li ko do Visnjice veceras.
misirac

Postod Vladojica » 27.07.2012, 17:51

I hoce li neko u Visnjicu veceras? ;D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 27.07.2012, 21:15

misirac je napisao:To jedna od prednosti kad si tehniko, ali argumentuj mi sta od navedenog nije tacno.Tako da se lepo spremis "Da upoznas istocnu Srbiju da bi je vise voleo",i normalno da odigras najbolje sto mozes protiv ljudi sa kojima nemas sansu da igras cesto.Vec cemo se do tada i videti i pricati o tome.Dolazi li ko do Visnjice veceras.

Kad budem mogao da uzmem Peri, Davoru i Francuzu set al da me ne pustaju ocigledno kao do sad, razmislicu o internacionalnoj karijeri - do tada rejon Banjica, Visnjica, Ovca, Borca.
ivan

Postod misirac » 30.07.2012, 15:35

Sa takvim razmisljanjem ,to se moze desiti ,nikad a mozda ni tad.
misirac

Postod Vladojica » 30.07.2012, 17:10

Ivane Rajko je u pravu, dok ti tu filozofiras, godine reketu prolaze :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja