MIslim da ljudi sa ovog foruma uopšte ne m ogu da shvate koliko klasa igrača postoji u stonom tenisu.
Mnogim igračima mogu da dam 5 fore i da ih dobijem (a gledano sa strane oni uopte nisu loši igrači).
Wei Wei meni daje 3-4 fore i dobije me.
Njemu neki kineski igrač (recimo oko 30-tog mesta u Kini) daje 6 fore a Wei ne može da ga dobije.
To su razlike reda veličina svetlosnih godina!
Waldner je bio spektakularan igrač (još uvek je!) zato što on može da napravi neku kerefeku i u najnezgodnijem trenutku u meču kad je biti ili ne biti. E, u tome je razlika u odnosu na ostale.
Šlager je bivši svetski prvak, dakle ultra-mega majstor pingića ali ipak je daleko iza Waldnera i po uspesima i po spektakularnosti igre u važnim mečevima.
Da ne postoji Waldner, mnogi nebi ni znali da se pingić može igrati spektakularno a naizgled lako i jednostavno. Pogledajte njegov bekend spin. Puno puta to izgleda baš kako ne treba (gledano sa stanovništva školske tehnike) ali njemu je svejedno jer mu je dosta da bilo kako uđe u poen. Kada dođe do igranja i improvizacije za stolom i onda će on već smisliti kako da dobije poen.
Zato je Waldner - WALDNER!