Ajd da krenem izvestaj u Ivanovom stilu

. Dakle, ustao sam kasno, jedva sam stigao da jedem nesto malo, stigao relativno kasno na turnir pa nisam stigao ni da se zagrejem i u tom nekom kilavom stilu odigrao prvih par meceva...
Onaj LKT me nervira jer ne mogu da pimplam, sad bih rekao da bih se najradije vratio na Tenergy, ali sa njim ne mogu da ubodem ni jedan napad. Mozda bih ipak trebao da vratim Tenergy, da bih imao servis i pimpl zadovoljavajuc, a ostale udarce da vezbam. Ne znam vise ni sam, a mrzi me da odlepljujem i prelepljujem

. Al ovaj LKT nije dobar skoro ni za sta...
Elem, na turniru se skupilo 16 ljudi, podeljenih u dve grupe, neki su otisli ranije, bilo je dosta ljudi koji su migrirali sa turnira u Sumicama jer se tamo nece igrati do septembra.
Ne secam se tacno rezultata, a ne bih znao ni imena pola igraca, u svakom slucaju bio je to turnir na kome su dominirali defanzivci

.
1. mesto - Kramarsic, koji je izdominirao ceo turnir, mislim da nije cak izgubio ni set ili mozda samo par setova.
2. mesto - Vladimir Stojanovic? - predstavnik Sumica
3. mesto - Ja (Vladojica)

U svakom slucaju jos nisam provalio potpuno kako da igram novom travom pa me stalno iznenadjuje, a loptica mi ispada sa stola, ne mogu da gurnem pimplanu lopticu kao sa Scalpelom pa da ona zaigra i padne na sred stola, nego loptica ode pravo i preko stola, tj. lakse je igrati lift na bek spin lopticu nego push, sto je bilo sa Scalpelom. U svakom slucaju mislim da sam do kraja turnira provalio bar jedan novi udarac travom, a i zadovoljan sam imaginarnom bronzanom medaljom

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."