Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Nenad Ivancev » 14.03.2011, 20:19

Ajde ako je do smeha, snimicemo nas mec u sredu sa sve izjavama aktera nakon meca - pa ako ga neko pogleda verovatno ce se i smejati... A kome? Sta mislis :-)
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 15.03.2011, 12:02

Al su ovi sparkovci opasni, uglavnom na recima...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Nenad Ivancev » 15.03.2011, 12:32

Ha ha ha..dobro... iako sam vec 4 dana pod temperaturom/antibioticima, nadam se da cu biti oporavljen do srede i za jace meceve.. Za Zeljine spinere - uvek spreman, bez obzira na stanje u kome se nalazim :-).. Evo ti jos jedna sugestija za sajt vezano za forum (slicna fora je na ekonomskim diskusijama..).. Kada udjes na forum, stranice idu unazad ka prvoj, a ne od prve i ko god se uloguje ima uvid u poslednje info, pa ako on hoce - cepa unazad ka prvoj... Meni je to prakticnije i brze (jbg, navikao me Zelja da brzim tackama zavrsavam poene/meceve, pa mi onda smeta manja brzina ili komplikovanje :-)..
Nenad Ivancev

Postod filip » 15.03.2011, 13:21

Jedva cekam da i ja zaigram na tim vasim nivoima, pa da vam se suprotstavim lol
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 15.03.2011, 14:58

Nenad Ivancev je napisao:.. Evo ti jos jedna sugestija za sajt vezano za forum (slicna fora je na ekonomskim diskusijama..).. Kada udjes na forum, stranice idu unazad ka prvoj, a ne od prve i ko god se uloguje ima uvid u poslednje info, pa ako on hoce - cepa unazad ka prvoj... Meni je to prakticnije i brze..

Hm, na naslovnoj strani sa vestima je poredak vesti od najnovije ka najstarijoj, sto je ok za vesti. Sto se tice postova na forumu meni je normalnije da idu od prvog ka poslednjem, da bi neko novi mogao da isprati. Ali to svako sebi moze da promeni, odes u Korisnicki Kontrolni Panel, pa onda tab Podesavanja Foruma, pa treci tabic odozgo, tu imas sortiranje postova, pri dnu. Vrednosti u listi su malo cudne 'po abecednom redosledu' i obrnuto (trebalo je staviti Rastuce i Opadajuce), ali promenom toga se menja sortiranje postova. Probaj.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Nenad Ivancev » 15.03.2011, 16:24

Meni je u principu svejedno.. Sajt je super i bas je dobro sto stoni tenis ima ovako nesto i na ovom nivou.. A ove hakerske fore ces mi objasniti u sredu. Imas od mene jedan set u kontri :-)
Nenad Ivancev

Postod ivan » 15.03.2011, 21:39

filip je napisao:Jedva cekam da i ja zaigram na tim vasim nivoima, pa da vam se suprotstavim lol

E, za Nenadov nivo je lako, samo pocnes da se hvalis okolo kako si opasan... :lol:
ivan

Postod ivan » 15.03.2011, 23:07

evo još jednog videa, ekipa iz Ovče se predstavlja:

ivan

Postod Nenad Ivancev » 16.03.2011, 10:25

ivan je napisao:
filip je napisao:Jedva cekam da i ja zaigram na tim vasim nivoima, pa da vam se suprotstavim lol

E, za Nenadov nivo je lako, samo pocnes da se hvalis okolo kako si opasan... :lol:

E pa Filipe, nadam se da ce Web Master danas snimati nas mec i da ce u najkracem periodu biti zakacen na sajt... Mec izmedju pacifiste i 'Surovog Ivana' ce ti pokazati da i pitomi ljudi koji se ne hvale na sva usta umeju da pobede.. i naravno, kao normalna stvar, da cute o tome...nothing special... Vidimo se na forumu posle turnira :lol:
Nenad Ivancev

Postod filip » 16.03.2011, 11:27

Ma videli smo se mi i u sparku, samo ja retko dodjem i uglavnom sam neozbiljan dok igram.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja