gimi je napisao:Ako se nije nesto promenilo od tada (a mislim da nije), Marko je igrao sa nekim starim sriver-om (koji i nije bas debeo) i friendship-om.
Vladojica je napisao:Sale da li je doslo do okrsaja Francuz - Djordje?
Sale je napisao:Prelep mec se odigrao u polu finalu Ivica i Ninja ako ga je Djordje snimio istetoviracu ga hemiskom na desnom ramenu.
nemanjar je napisao:Znaci jedino Djordje osvetleo obraz novosadjana prosavsi grupu?
First je napisao:Hoće li neko napisati ko je prošao grupu i kako su tekla ispadanja?
. Protiv Djordja sam očajno počeo ali kad je uključio kamere u drugom setu mislim kod rezultata 4/2 za njega dobio sam 7 poena zaredom. Izgubio sam glatko 3/1.Preveliki respekt na početku i kvalitet na kraju na strani Djordja su rešili meč. Bio sam treći u grupi i kao takav išao na drugog iz neke grupe i naleteo na Hrnjaka. Dobro sam odigrao dva seta i poveo 2/0 onda stao i ispao
. Sjajnih mečeva je bilo dosta.Djordje i Drakče u grupi 3/2 za Djordja .Onda je Djordje kao prvi pravio pauzu jer je trebao da igra sa četvrtim kog nije bilo (Lučić) pa je odigrao odmah četvrtfinale sa Devrnjom. Peti set na razliku za Devrnju. Davor se zaista u osmini finala provukao kao puvanjak protiv Reketaša,gubio je 10/6 u petom setu i pobedio. Meni je lično smetalo to što mi se loptica lepila za dlan kod serve .Bilo je dosta mečeva neizvesnih Gačić /N.Ilić 3/2 u osmini finala. scvlada je napisao:Marko Lučić je jedini napustio turnir pre kraja.U žestokom okršaju sa Ninjom u grupi je u svom karakterističnom iskakanju forhendom u duboki bekend nagazio ring i pao.Odlično je prošao ,pošto ništa nije slomio.Posle toga je završio meč ali i učešće, na žalost.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju