Vladojica je napisao:Samo ti treniraj i docice sve na svoje mesto, evo Djordje je napisao da trenira 3 puta nedeljno po 2 sata, znaci i ti moras najmanje toliko da bi drzao korak.
Rece Vladojica

Vladojica je napisao:Samo ti treniraj i docice sve na svoje mesto, evo Djordje je napisao da trenira 3 puta nedeljno po 2 sata, znaci i ti moras najmanje toliko da bi drzao korak.

:);)zorog je napisao:Ej Vladojice...kako sam jednom udario bekend i uzeo viner,ne mozes da verujes...razvalio sam:);)

Znaci bice mnogo servis vinera medju tim poenima 
evo bas mi je filip rekao kako ti ne bi mogao da mi uzmes set ali da ti to ne kazem
i jos mi je rekao...kao...nemoj sa njime da se poredis ... Los momak ovaj Filip,cisto da znas
, ne moze nas niko zavaditi. Cak i da ti je sve to rekao, sigurno je u sebi mislio: "ovaj Vladojici ne moze ni set da uzme, al hajde da ga malo utesim da se ne razocara"
. Fin je Filip covek, ne zeli da te ubije u pojam
.Njegoš je napisao:Eh Zoroze Zoroze, pa Cofi je moj ucitelj, on mi je pokazao da loptica sa donjom rotacijom moze da se napadne travom sto meni u tom trenutku nikako ne bi palo na pamet, ne moze nas niko zavaditi. Cak i da ti je sve to rekao, sigurno je u sebi mislio: "ovaj Vladojici ne moze ni set da uzme, al hajde da ga malo utesim da se ne razocara"
. Fin je Filip covek, ne zeli da te ubije u pojam
.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju