Cermet je napisao:Ali bitnije od toga je raspon igre koju upražnjavam, a o tome ste i Vi pričali, a to je da nekada igram vrlo polako (pimpl), ali nekada tačkiram vrlo jako.
Reket: Butterfly Timo Boll ZLF
Butterfly Tenergy 05 FX 2,1 fh
Butterfly Tenergy 05 FX 2,1 bh
Ovo tebi može da paše (ili ti misliš da ti paše) pa je svaka dalja priča bespotrebna ali to nema veze sa igrom koju si ti predstavio (pimpl + tačkiranje - agresivnost).
To je reket za beskompromisnog spinera iz svih pozicija na sve lopte. I to ne običnog beskompromisnog spinera nego vrhunskog. Daleko iznad moje klase. Neko ko može da mi da 5 fore. E takav igrač može da ukroti ovakav reket.
Za pimpl i tačkiranje neki Off - (Primorac) + bilo koje ne super katapult gume (može čak i Tibhar Genius ako hoćeš Tibhara) će bolje raditi posao nego ovaj reket.
Povećani dwell time kod fx-a samo smeta kod tačkiranja, katapult samo smeta kod tačkiranja, prebrzo drvo samo smeta kod tačkiranja, max gume smetaju i kod tačkiranja i kod pimpla. Ništa tu ne štima.
Teorija je sva protiv te kombinacije ako si dobro opisao svoju igru.
Druga stvar je ako ti u društvu hoćeš da kažeš da reket košta toliko koliko košta pa da to njih "boli". Mene ne boli

Pošto nisi stavio video, ne mogu da vidim sa kakvim znanjem raspolažeš tako da je svaka dalja diskusija mlaćenje prazne slame.