Sale je napisao:6 igraca gdin Vignja,Toma,Vesa,Hramarsic,Petrovic Dule i jos jedan gospodin sportista na zalost ne znam ime,
Sale je napisao:Sale je napisao:6 igraca gdin Vignja,Toma,Vesa,Hramarsic,Petrovic Dule i jos jedan gospodin sportista na zalost ne znam ime,
izv.nije Vesa nego gdin Vita koji je imao i nezgodan pad prilikom koga je povredio levi rucni zglob,ozbiljna oteklina.Pozdrav za Vitu i zelja da se sto pre oporavi
...I Kramaršić ne H...Pedja je napisao:Sale je napisao:Sale je napisao:6 igraca gdin Vignja,Toma,Vesa,Hramarsic,Petrovic Dule i jos jedan gospodin sportista na zalost ne znam ime,
izv.nije Vesa nego gdin Vita koji je imao i nezgodan pad prilikom koga je povredio levi rucni zglob,ozbiljna oteklina.Pozdrav za Vitu i zelja da se sto pre oporavi
Vita je nažalost slomio ruku...
Pedja je napisao:Sale je napisao:Sale je napisao:6 igraca gdin Vignja,Toma,Vesa,Hramarsic,Petrovic Dule i jos jedan gospodin sportista na zalost ne znam ime,
Vita je nažalost slomio ruku...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 23 gostiju