Kolenica kup Bečej

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Kolenica kup Bečej

Postod ivan » 15.06.2012, 14:21

dalji komentari o mecu samo u temi Kladionica.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Francuz » 17.06.2012, 07:27

Drago mi je da ovaj mec sa Stanicem izaziva toliko interesovanje, ali akd da se vratimo na osnovnu temu: Kolenica Kup !

Odrzao se juce 2. godisnji turnir u Beceju.

Moram priznati da sam bio prijatno iznenadjen sa salom koja ima potpuno nov parket i odlicno osvetlenje.
Organizacija meceva moze naravno da se popravi ali je na sasvim dovoljnom nivou.

Dobre igrace na kvadrat (Knezevic, Kostadinovic, Takaric, Glavaski, su samo neki od njih), dobra volja i super druzenje.
Svi smo docekani bili sa rakijicom i osmehom.

Ja sam samo mogao da ucestvujem u apsolutnu kategoriju i imao sam cast da igram u grupi sa organizatorima dva zadnja turnira na koje sam isao (i dva jedine :) ): Dejan Zeremski i Antonio Sulina (Djakovo). Dejan je dobio Dr. Antonia i ja sam dobio obojicu.
Posle grupa sledeli su dva solidna meca protiv jednog igraca iz Stapara (Arsenije) i jedan penholder iz Pazove.
U 1/4 finale igrao sam protiv Glavaskog koji me dobio 3-0 uprkos tome sto sam opet usrao 3 set lopte u 3-em setu (10-7).
Definitivno treninig i mecevi u ruci koje ima pored evidentnog kvaliteta su presudili u korist Glavasa.
Pouka: Brzo na trening i na popravljanje kretanja !

Dalje znam da su u polufinale igrali: Kostadinovic - Glavaski (3-0) i Knezevic-Kataric (koji je izbacio Britku i izgubio 3-2 u 1/2 finale).
Finale remajk proslog puta : Knezevic dobio Kostu (ne znam tacan skor).

Posle turnira, super druzenje uz Kolenicu koja je bila ODLICNA !! I bonovi za bazen su bili dodeljeni, predivno vreme ali steta sto smo morali nazad jer je vreme stvarno bilo za druzenje oko bazena gde su se sigurno neki brckali ali i kvasili oci ;)

Toalet papira je imalo na pocetku (proverio sam), Tusevi mogli da se koriste po zelji, i stvarno sve je bilo na sasvim super nivou i ja sam LICNO zadovoljan svega i ne zalim svojih 1000 dinara ... VRATICU SE OPET :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 17.06.2012, 09:07

Ni marketinski expert ne bi bolje nahvalio turnir :D ali nebitno, pohvala organizatoru i od mene (iako nikad nisam bio tamo) za popravljene uslove!
Francuz, sta su ostali nasi uradili?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Dejan Zeremski » 17.06.2012, 16:14

Završen tradicionalni 9 Kolenica kup uz učešće 91 takmičara.
Uslovi su po komentarima učesnika bili odlični : rakija + kafa gratis,pod odličan,osvetljenje takodje na svih 10 stolova odlično,svlačionice ok i tuševi takodje,wc papira i tečnog sapuna je bilo u oba toaleta blizu sale i a u centralnom toaletu pored prijavnice.Igralo se na 10 novih stolova plave boje marke joola i tibhar.Zreb je radjen po fer i korektnom principu i nije bilo pritužbi.Butkice od tezine cca 900 grama su bile ukusne a kupusa salata takodje.Kupanje u olimpijskom otvorenom bazenu je bilo obezbedjeno i u ceni kotizacije.Ziva muzika sa odlicnim ozvucenjem je svirala do 23 časa.Pored sale tj u kantini sportskog centra su se mogli kupiti sokovi,voda i pivo po povoljnim cenama.( 80 dinara sok i pivo).
Zahvaljujemo se svim učesnicima i pozivamo sve koji još nisu bili kod nas da dodju u septembru na sledeci Kolenica kup.
Rezultati su bili sledeci :

Kategorija -apsolutna :

1.Dragan Knezevic-Osijek
2.Stefan Kostadinovic- Subotica
3.Robert Takaric-Subotica
3.Milutin Glavaski-Becej

Kategorija 35-50 :

1.Zvonimir Britka-Beograd
2.Dragan Knezevic-Osijek
3.Branko Cvetkovic-Kikinda
3.Milutin Glavaski-Becej

Kategorija 50-60 :

1.Branko Cvetkovic-Kikinda
2.Svetomir Jovanovic-Valjevo
3.Dejan Petrovic-Šabac
3.Liviu Petrescu-Pitesti Romania

Kategorija 60+ :

1.Damir Bosanac-Novi Sad
2.Predrag Ilic-Beograd
3.Miso Saric-Beograd
3.Stevan Lazovic-Beograd

Sportski pozdrav !
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod Dejan Zeremski » 17.06.2012, 16:18

Dejan Zeremski

Postod Dejan Zeremski » 17.06.2012, 16:20

VIII Otvoreno prvenstvo Bečeja za veterane

Britka Kolenica

Otvoreno prvenstvo Bečeja za veterane, „Kolenica kup“, ni osmi put po redu nije izneverilo očekivanja. Učestvovalo je 87 stonotenisera iz Rumunije, Mađarske, Makedonije, Hrvatske i Srbije, a izlišno je ponavljati da je viđen vrhunski ping pong.
Ovoga puta na „Kolenica kupu“ viđen je i diplomatski kor, i ne samo viđen, nego je generalni konzul Republike Mađarske Mikloš Ritec pokazao kvalitetan stoni tenis i dobru formu.
Takmičari su kao i obično bili raspoređeni u četiri starosne kategorije, a trofej „Kolenica kupa“ vraćen je u Srbiju, tačnije u Beograd, jer je Zvonimir Britka u finalu savladao Dragana Kneževića iz Osijeka, pobednika sedmog Otvorenog prvenstva Bečeja.
Domaćini (STK Bečej) su imali i osvajača medalja. To je naravno bio Milutin Ruta Glavaški koji je osvojio dva bronzana odličja, u apsolutnoj kategoriji i u kategoriji od 35 do 50 godina.
Goran Dragin, Dejan Zeremski, Tibor Bezeg, Karolj Bilik i Perica Pejović plasirali su se na glavnu „tablu“, ali su ostali bez medalja, dok su Karolj Mađar, Ferenc Čeh i Đorđe Petrov takmičenje završili u grupnoj fazi.
Posle odigranog turnira druženje je uz muziku nastavljeno na „Termalcu“ i, naravno, kolenice iz produkcije Žileta i njegove kompanije.
Sjajan organizator i ovoga puta je bio STK Bečej.
Dejan Zeremski

Postod Dejan Zeremski » 17.06.2012, 16:56

Dejan Zeremski

Postod DocMitch » 17.06.2012, 22:41

Zaista nemam ništa novo reći nakon francuzovog osvrta na turnir (pozdrav francuzu!!!), tako da ću morati ponoviti neke stvari koje je on već rekao.. Znači, parket- odličan, rasvjeta -odlična,posao dečki za zapisničkim stolom-jako dobar,koljenica, zabava poslije-standardno dobra, itd... Ali najvažnija karakteristika Kolenice kupa(bar meni) jest ta što standardno okuplja ekipu dobrih igrača i još boljih ljudi koji su spremni i za turnir i za treće poluvrijeme. Dečki svaka vam čast.
Lijep pozdrav iz Đakova i vidimo se opet!!!
Korisnikov avatar
DocMitch

Pridružio se: 31.01.2012, 12:54
Reket: Stiga Rosewood
fh: Haifu Whale III
bh: Tenergy 05

Postod aca spiner » 17.06.2012, 23:35

Na turniru je ucestvovala i ekipa spark-a.djokic jelke srle i naravni ja.poceli smo rano da se zezamo vec u kolima na putu za becej...na ulazu naravno rakijica i sve ostalo.organizacija fenomenalna,djole ipak kao psmatrac je navijao i bodrio dok smo igrali.srle i jelke se prijavili samo za svoju kategoriju dok sam ja u 2. apsolutna- i 35-50(domacini mi dozvolili da odigram koji mec vise)
Jelke nazalost ispao odmah u grupi dok je srle prosao ja mislim kao 2 svoju grupui i usao u glavni zreb(sto ja mislim da je veliki uspeh) i kasnije u kosturu naleteo na knezevica ... (koji igra kao nevreme) ja sam u apsolutnoj dobio 2 iraca sa po 3-0(to sam bio onaj drugi ja koji igra fenomenalno) a izgubio od takarica 0-3 - 5,6,9 i usao u kostur od 32. sto je po meni uspeh a u kat. 35-50 igrm sa jednim rumunom vodim 2-0 i naravno izgubim(to sam bio onaj prvi ja) a sa likom ja mislim iz osjeka vodim 7-3 puknem, 8-4 naravno puknem a 3 set sam igrao za publiku...sve u svemu zadovoljan odlazim sa drugarima na klopu pa na bazen pa u setnju gradom i natrag kuci. Jos jedan pozdrav domacinima i nadam se da se vidimo na sledecem turniru
aca spiner

Pridružio se: 12.07.2011, 19:03

Postod ivan » 18.06.2012, 07:39

bravo sparkovci, bravo...
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja