Drago mi je da ovaj mec sa Stanicem izaziva toliko interesovanje, ali akd da se vratimo na osnovnu temu: Kolenica Kup !
Odrzao se juce 2. godisnji turnir u Beceju.
Moram priznati da sam bio prijatno iznenadjen sa salom koja ima potpuno nov parket i odlicno osvetlenje.
Organizacija meceva moze naravno da se popravi ali je na sasvim dovoljnom nivou.
Dobre igrace na kvadrat (Knezevic, Kostadinovic, Takaric, Glavaski, su samo neki od njih), dobra volja i super druzenje.
Svi smo docekani bili sa rakijicom i osmehom.
Ja sam samo mogao da ucestvujem u apsolutnu kategoriju i imao sam cast da igram u grupi sa organizatorima dva zadnja turnira na koje sam isao (i dva jedine

): Dejan Zeremski i Antonio Sulina (Djakovo). Dejan je dobio Dr. Antonia i ja sam dobio obojicu.
Posle grupa sledeli su dva solidna meca protiv jednog igraca iz Stapara (Arsenije) i jedan penholder iz Pazove.
U 1/4 finale igrao sam protiv Glavaskog koji me dobio 3-0 uprkos tome sto sam opet usrao 3 set lopte u 3-em setu (10-7).
Definitivno treninig i mecevi u ruci koje ima pored evidentnog kvaliteta su presudili u korist Glavasa.
Pouka: Brzo na trening i na popravljanje kretanja !
Dalje znam da su u polufinale igrali: Kostadinovic - Glavaski (3-0) i Knezevic-Kataric (koji je izbacio Britku i izgubio 3-2 u 1/2 finale).
Finale remajk proslog puta : Knezevic dobio Kostu (ne znam tacan skor).
Posle turnira, super druzenje uz Kolenicu koja je bila ODLICNA !! I bonovi za bazen su bili dodeljeni, predivno vreme ali steta sto smo morali nazad jer je vreme stvarno bilo za druzenje oko bazena gde su se sigurno neki brckali ali i kvasili oci
Toalet papira je imalo na pocetku (proverio sam), Tusevi mogli da se koriste po zelji, i stvarno sve je bilo na sasvim super nivou i ja sam LICNO zadovoljan svega i ne zalim svojih 1000 dinara ... VRATICU SE OPET