Zar treba svecano da dodju sa rakijom da ga zovu kod kuce ili DHL-om da posalju buket cveca
Ja ocekujem da Djordje dodje i da se uveri da li njegove primedbu su na mesto i dalje i da li su organizatori uzeli u obzir predloge.
Dejan Zeremski je napisao:Konkretan odgovor :
Poziv važi za sve pa i za Djordjeta bez obzira šta sam tada napisao u afektu revoltiran tokom diskusije.
Bio je ubedljivo najčešći učesnik do septembra 2011 i mi to pamtimo i cenimo.
Ukoliko se pojavi biće najsrdačnije primljen kao i svi ostali a ukoliko bude zadovoljan sa uslovima biće nam veoma drago.
Dejan Zeremski je napisao:Ukoliko ipak nebude zadovoljan zamolio bih ga da meni lično prenese zamerke i da ne objavljuje na forumima iste.
Dejan Zeremski je napisao:Pozdrav i očekujemo Vas u subotu.

ivan je napisao:Forumi su mesto za razmenu misljenja, iskustava i ideja, kao sto sam verovatno vec negde rekao. Ko iznosi svoje misljenje, ideje, promovise svoje proizvode.turnire tj javno polemise o necemu, mora biti spreman i na kritiku. Isto je i sa reklamom za proizvod/uslugu/turnir, moze na reklami sve lepo da pise, ali treba da se cuje i glas potrosaca/igraca, jel to stvarno tako. Dalje, u interesu je svih posetilaca sajta da imamo relevantne informacije o kvalitetu turnira u zemlji.
Posebno mi je drago ako je ova rasprava doprinela poboljsanju uslova u Beceju, jer to znaci da sajt ispunjava svoju osnovnu svrhu, a to je podizanje nivoa stonog tenisa u globalu.

ivan je napisao:Eto malo, vezbao sam ono sto je LucicNS predlozio
Nego slusaj Francuz, mozes li ti da bijes Stanica? Ako ga pobedis, stices pravo da formulises svoju teoriju o nekom elementu stonog tenisa, koju cemo onda svi morati da postujemo jer ces biti najjaci na forumu.

Sjajna ideja! Ko pobedi, imace veci autoritet na forumu!
. Ivane, mogao si pored rejting liste da uvedes i neku listu gde bi broj poena oznacavao autoritet na forumu
. I to onda da stoji pored odgovarajuceg nicka, pa kada neko daje savet, da onaj ko to cita zna "autoritet" datog clana foruma i koliko da veruje njegovom komentaru. Autoritet bi bio recimo broj poena sa rejting liste + rejting korisnikovih postova, a rejting bi odredjivali citaoci postova dajuci plus i minus, pa jos ako ti neko sa vecim autoritetom da plus na tvoj komentar onda tvoj autoritet vise raste nego ako ti plus da neko sa manjim sopstvenim autoritetom. Naravno, jedina falinka ove ideje je sto ona znaci da neko mora da se cima da to napravi 
LucicNS je napisao:Nije da sam neki frend sa Djordjetom, ali pratim pazljivo i njegove komentare vezane za turnire,
jer sto ih je vise, dobijam objektivniju sliku o istima.

ivan je napisao: Nego slusaj Francuz, mozes li ti da bijes Stanica? Ako ga pobedis, stices pravo da formulises svoju teoriju o nekom elementu stonog tenisa, koju cemo onda svi morati da postujemo jer ces biti najjaci na forumu.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju