djordjestanic je napisao:Što više znaš, vidiš koliko ne znaš.
Upravo tako.Ali je stvarno dragoceno iskustvo..Ja sam od onih koji ce pre odigrati partiju sa boljim igracima i gubiti nego celo vece dobijati ili biti egal sa nekim...
Sinoc sam primetio da ljudi igraju sa mnogo vise rotacija nego sto sam ja navikao protiv mojih dosadasnjih protivnika.Stvarno covek mora biti koncentrisan i pratiti kako ko sece lopticu,pogotovo pri servama.Sinoc sam bio malo razocaran vracanjem servi jer sam skoro siguran kada vracam da "je imam" ali ipak...dosta puta se desilo da ne procitam servu lepo.Nakon te greske,skontam kako sam trebao ali mi naravno niko ne odservira istu,nego je ponovi tamo nekad kasnije i ja opet skontam tek posle lose vracene serve,kako sam trebao da odigram.
par ljudi je imalo i materijale na bekendu,tako da mi je i to predstavljalo problem,pogotovo sto ti igraci nisu "mile iz kraja koji jedva ume da drzi reket"

nego dobri igraci,koji imaju ruku za sve udarce.
Sve u svemu,mnogo mi se svidela atmosfera i ljudi koji su bili sinoc..opusteno i kvalitetno provedeno vece.
Ivane,bilo je nekih i po par metara

al nekako zvuci odvratno to napisati

Aj ovako...Imao sam problem sa vracanem servi tako da su neke odlazile i po 0,002- 0,003 km od stola