Konacno sam otisao na turnir...sta znam...u principu,bolje da nisam:) Oni koje ja znam,mislim preko foruma..Hrnjak,Dule preofesor ne znam kako ga zovu uglavnom,igraju ljudi kao zmajevi.Bio je tu i neki doktor, i jos par ljudi...ono je strasno.Sa par niih sam imao solidan rezultat...mislim nisu me ponizili...ali ovi prvi pomenuti gore su me oprali kao dete.Nije mi nikako jasno da ne mogu da procitam neke serve...loptice mi lete po metar iznad i preko stola...to je bas porazavajuce.Druga stvar...i kad udjem u poen,mnogo je zajebano uzeti ga.U svakom slucaju vredi doci u visnjicu,odigrati sa ljudima koji odlicno igraju,nauciti koliko ne znas,steci dragoceno iskustvo:) Bilo je desetak ljudi ali mahom dobri igraci koji igraju neku ligu ili su igrali,tako da necu da klonjavam duhom...

bice nekad i lakse.
Dobio sam dve partije tako da nisam napustio salu pognute glave:)Ne znam ishod turnira,tj pobednika,otisao sam ranije....nisam stigao da odigram protiv Davora jer je poceo kasnije pa su svi jurili da odigraju sa njim jer je se igralo svako sa svakim...mislim da nije bilo potrebe da mu oduzimam dragoceno vreme:)
U svakokm slucaju ok je,mislim da cu nastaviti da dolazuim i ubuduce.Pozdrav