Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod scvlada » 11.06.2012, 14:51

Ivane sledeći put porazbijaj sve rekete,možda te krene ko Noleta
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Pedja » 11.06.2012, 19:10

scvlada je napisao:Ivane sledeći put porazbijaj sve rekete,možda te krene ko Noleta

:rotfl:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ajkula321 » 11.06.2012, 20:47

Kada ono bese pocinje turnir u sredu? Dolazim sigurno...
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

Postod Vladojica » 11.06.2012, 20:49

Sredom od 8, al ti dodji ranije da se zagrejes :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 12.06.2012, 00:38

s obzirom na broj ucesnika prethodnih sreda, samim dolaskom imas sanse za podijum... :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Francuz » 12.06.2012, 10:10

Ako turnir bude uopste :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod zorog » 12.06.2012, 12:12

Mislim da cu ove srede i ja doci da vidim gde sam posle ovih 8 meseci rekreativnog igranja.
Ako niko ne dodje,moze li se meni pripisati pobeda kao i bodovi naravno?
Unapred zahvalan. :grin:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod zorog » 13.06.2012, 23:43

Konacno sam otisao na turnir...sta znam...u principu,bolje da nisam:) Oni koje ja znam,mislim preko foruma..Hrnjak,Dule preofesor ne znam kako ga zovu uglavnom,igraju ljudi kao zmajevi.Bio je tu i neki doktor, i jos par ljudi...ono je strasno.Sa par niih sam imao solidan rezultat...mislim nisu me ponizili...ali ovi prvi pomenuti gore su me oprali kao dete.Nije mi nikako jasno da ne mogu da procitam neke serve...loptice mi lete po metar iznad i preko stola...to je bas porazavajuce.Druga stvar...i kad udjem u poen,mnogo je zajebano uzeti ga.U svakom slucaju vredi doci u visnjicu,odigrati sa ljudima koji odlicno igraju,nauciti koliko ne znas,steci dragoceno iskustvo:) Bilo je desetak ljudi ali mahom dobri igraci koji igraju neku ligu ili su igrali,tako da necu da klonjavam duhom...:) bice nekad i lakse.
Dobio sam dve partije tako da nisam napustio salu pognute glave:)Ne znam ishod turnira,tj pobednika,otisao sam ranije....nisam stigao da odigram protiv Davora jer je poceo kasnije pa su svi jurili da odigraju sa njim jer je se igralo svako sa svakim...mislim da nije bilo potrebe da mu oduzimam dragoceno vreme:)
U svakokm slucaju ok je,mislim da cu nastaviti da dolazuim i ubuduce.Pozdrav
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod djordjestanic » 14.06.2012, 00:13

Ovo je odličan post.

To samo potvrđuje ono pravilo:

Što više znaš, vidiš koliko ne znaš.

Jako je bitno da igraš sa različitim igračima. Vrlo je bitno da ponekad igraš i sa igračima koji su bolji za klasu, dve, tri ili četiri od tebe.

Zapamti šta nisi mogao da rešiš. Probaj da to što su oni tebi prodavali koristiš protiv tvojih parnjaka. Da li ti možeš da tako lako uzmeš poen.

Nemoj da se obesrabriš. Probaj da treniraš neki element koji ti je bio problematičan. Uzmi svesku, zapiši rezultat i zapiši šta je bio problem protiv svakog igrača. Svesku dopunjuj svaki put kad odigraš. Svakom protivniku posveti jednu stranicu. Posle deset mečeva sa nekim videćeš razliku. Videćeš da si naučio da vratiš problematičnu servu, da se rezultatski približavaš. A onda kada pomisliš da bi možda mogao i da pobediš, oni bolji igrači će da ubace u veću brzinu kada igraju potiv tebe i opet kreće novi ciklus učenja i napredovanja.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 14.06.2012, 00:20

zorog je napisao:...Nije mi nikako jasno da ne mogu da procitam neke serve...loptice mi lete po metar iznad i preko stola...to je bas porazavajuce....

samo jedan metar? To je dosta dobro...ja igram 3-4 godine s njima pa vracam servu po vise metara preko stola. Osim kad flipnem pa lopta padne u moje polje.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja