Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod ivan » 29.05.2012, 11:25

bas ti hvala,stavio sam je na dno neke kutije a kutiju dobro zatvorio.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 02.06.2012, 15:55

danas sam slucajno otvorio ormar u kome je ta kutija...kakav danak neiskustvu...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 02.06.2012, 16:15

Ocekivano slab turnir u Visnjici, samo 7-8 ljudi od kojih je jedan novi odustao posle prve 2 partije.
Posto sam se opet naspavao i stigao da doruckujem pred turnir, po starom pravilu nesto je moralo krenuti lose. Vec neko vreme imam dve donic acuda gume, jednu s3 i jednu s2, koje mi se vrlo lako odlepljuju s drveta, pocne malo s oboda reketa pa se za par dana prosiri i po 3 cm od oboda. I vremenom(kako probam gume na drugom drvetu) tih par dana je sve krace i krace. Dal cekao pola sata ili 10 minuta da se lepak susi, potpuno je svejedno. Danas je to bilo maltene u minutima. Zalepio sam gumu 20 minuta pre turnira, dok sam stigao tamo i izvadio reket iz torbe vec je bilo odlepljeno po 1-2 cm, nakon prvog meca oko 2.5, posle 4-tog i do 4 cm. Peti mec sam bas igrao sa najjacim protivnikom Trajkovicem, i izgubio, izgubio bih i da sam igrao s neodlepljenim gumama, al bas je smetalo, svaki drugi forhend pada u moje polje. Da sam odigrao jos jedan mec guma bi spala s reketa prilikom malo jaceg zamaha. Ranije sam lepio gume Donic lepkom pa sam mislio da je lepak los, sad sa baterflaj, isto sra..e. Meni oba ta lepka deluju previse tecno, da budem iskren, ko voda. Ali ocigledno je do guma, i s2 se zakovrnula na pogresnu stranu ko i s3 (sa one slike sto sam jednom kacio negde), sama ta negativna tenzija u gumi koja tera gumu da ide od sundjera, je jaca od lepka i utice da guma pocne da se odlepljuje i isklobuci.
Inace plasman na turniru je bio bas onakav kakav je Misirac predvideo, prvi Trajkovic, ja drugi, treci Nesa Aksentijevic, cetvrti Lajos Nadj, peti Begenisic, sesti Vita, sedmi Toma, osmi jedan novi momak koji je napustio turnir na pocetku. Lajos je u velikoj formi inace, posle turnira sam odigrao par meceva s njim (zalepio neki stari sriver umesto acude) , svi su bili vrlo ostri i tesni.
ivan

Postod Pedja » 02.06.2012, 16:27

probaj sa onim mark 5 :D to će da drži sigurno!Inače nećete me skoro videti...nažalost,opet sam sj..o koleno,onako,baš zablokiralo...zato došao nisam!
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod misirac » 02.06.2012, 16:29

Da je bar bila neka kladza.Ajde pogodis ko ce da bude prvi,ali svih sedam,malo li je.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod ivan » 03.06.2012, 10:52

Pedja je napisao:probaj sa onim mark 5 :D to će da drži sigurno!Inače nećete me skoro videti...nažalost,opet sam sj..o koleno,onako,baš zablokiralo...zato došao nisam!

E, onaj mark V sto si probao je star vise od 2 godine, prelepljivan bar 50 puta, preziveo lomljenje nekoliko reketa, sutiranje reketa po podu, sutiranje gume po podu...i nista mu ne fali, i dalje vuce odlicno. I nikad se ne razlepljuje.
Izgleda su doktori ipak bili u pravu da teba da pauziras s igrom, al ne vredi pricati...batali stoni do operacije onda. Evo pricuvacu svu tvoju opremu na sigurnom mestu da ne padnes u iskusenje da igras :D
ivan

Postod Francuz » 05.06.2012, 13:11

Niko nije prijavio rezultate od proske srede gde mora da se istakne Lajoseva pobeda protiv Hrnjaka ! A posle sledio lep mec u dublu izmedju pere+davor protiv rajka i mene : njam njam palacinke :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod misirac » 06.06.2012, 13:11

Mozda neznaju da igraju,dubl,ali znaju gde su dobre palacinke. :banghead: posting.php?mode=edit&f=6&p=14703#
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod Francuz » 06.06.2012, 17:06

Tacno, od srece puce i osvetljenje tamo :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 09.06.2012, 22:25

Kakav los stonoteniski dan danas.
Namerno nista nisam jeo pred turnir, a nisam se ni naspavao, u pokusaju da promenim nesto u ovom periodu lose igre. Posto se acuda s2 nikako nije dala zalepiti, na forhend stavim novu s3 (imam j ei na bekhendu). Pocela je da se odlepljuje otprilike 10 minuta nakon zalepljivanja. Ebem ti losu srecu i gume i lepkove, mrzim i baterflaj lepak i donic gume! Kupicu tigar lepak i zalepiti tu bednu gumu za zid. Kako bre ja nemam srece s gumama, 15 dana ne mogu da zalepim gumu za drvo, pa to je neverovatno, drugi ljudi dodju i igraju, il vezbaju udarce i ne razmisljaju o opremi, samo meni otpadaju gume nakon udarca, moram maltene da drzim gumu levom rukom izmedju dva udarca, da ne spadne. A i turnir je bio bedan, jedno 4-5 ljudi, od kojih me pola pobedilo. Posle prve dve partije vec je bilo 2-3 cm razlepljena guma od oboda, i pocela je i da ne odbija tako dobro i sredinom. Vrlo malo je falilo da porazbijam sva drva koja imam i isecem gume. Srecom je Reketas imao u torbi nekoliko rezervnih reketa, pa sam uzeo jedan od njih i ostali do 6 sati popodne i igrali.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja