Veteranska liga

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Veteranska liga

Postod bindra » 20.04.2012, 10:04

[quote="Pedja"]Pedja je imao pauzu od 28 dana,nema kondicije, i ovo mu je bio prvi takmičarski meč posle dužeg vremena-zato je igrao Matić.U parovima nas je Bindra(u fazonu najbolje banjičke škole) na 8-8 u petom setu majstorski zamajavo,zbunio,prekino regularan poen na pola i odradiše nas 11-9 :arrgghh: Bindra,Bindra,ajd ja,ali Nedja će ti ovo zapamtiti :twisted:
Haha banjička škola :D Inače oko tog zapetljavanja u petom setu ste najviše kumovali ti i uspavani Basara,jer ste pogrešno krenuli sa servama pa ste napravili pravu konfuziju u glavama.A normalno tu je bio i sudija koji je sve to lepo posmatrao i uživao u lepom ambijentu :thumbsup:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Pedja » 18.05.2012, 12:43

Juče završena Donic liga veterana.Posle 30 odigranih kola pobedila je ekipa Gala(Britka Z. i Đorđević D.).Drugi su,valjda, Experti(P.Hrnjak i V.Šćepanović).Rezultati su nezvanični jer se organizator nije baš potrudio oko tabele...Medalje bi trebalo da budu podeljene 20.5. na Donic kupu...što je takođe...nako...Vet-spin...negde između 9. i 11.mesta...kad izađe tabela...jednog dana...znaćemo :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 23.05.2012, 19:01

evo i konačne rang liste(pobedila je ipak ekipa Šapca a Vet-spin je ispred Pikasa :wink: )
MESTO
EKIPA
BODOVI
I
ŠABAC
103
II
GALA
102
III
EXPERTI
101
IV
PRIMAR CO.
94
V
BALKANSKI ŠPIJUNI
85
VI
RAYLIČAK
84
VII
VUTRA
76
VIII
MILAN
54
IX
NIS PETROL
40
X
VET SPIN
38
XI
PIKASO
36
XII
AURORA GREEN
26
XIII
MRMOTI
5
XIV
ZAGREJ KOPITA
ODUSTALI
XV
TIVI
ODUSTALI
XVI
DOBANOVCI 2
ODUSTALI
Pedja

Postod ZoranV » 28.05.2012, 20:47

pa iako je tivi odustao, imao je vise poena od dve ekipe iznad...a i dobili smo pehar anton i ja kao najsrčaniji :)
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod djordjestanic » 28.05.2012, 21:38

ZoranV je napisao:a i dobili smo pehar anton i ja kao najsrčaniji :)

EXTRA!
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod bindra » 12.10.2012, 19:14

Pocela nova Donic liga veterana(tj.jos pre dve nedelje nego ja nisam igrao zbog povrede).
Inace igra se u novim uslovima odnosno u sali Stk Mladost u Zemunu.Steta sto vise nije u Imt-u ali sta da se radi,visa sila...
Ove sezone 14 ekipa i koliko sam juce uvece uspeo da vidim uglavnom isti igraci u mahom istim ekipama(poneko promenio ime).
Ja sam promenio partnera,umesto Basare koji je sada sa Dacom u ekipi,tu je mladjani Bojan Latinovic.
Juce smo odigrali dva meca,prvi sa "mladost iz 60 i neke" u kojoj igraju Dragan Djordjevic,Vlada Vukovic i Krle"svinja".
Sa Djordjevicem sam odigrao bas dobar mec,da sam samo malo bio stalozeniji u petom setu moglo je da se dogodi iznenadjenje...ali sta da se radi,premalo iskustva za takve meceve je odnelo danak.U svakom slucaju sam prezadovoljan kako sam odigrao.
Drugi mec sam igrao protiv Krleta,sto je potpuno druga prica u odnosu na mec sa Draganom.Covek igra sa necim na bekendu a ni sam verovatno nezna o cemu se radi(tj.nije bitno na sta lici vec je bitno uzeti poen protivniku pa makar i na svinje...)haha bez uvrede,ali stvarno je tesko opisati na sta lici njegova igra.Bilo je tesno-na 1:1 sam dozvolio da mi"otme"treci set i onda u cetvrtom opet nedostatak koncetracije(a i kako nebi kad je stalno uzimao peskir u ruke i naravno na 10:10 je uzo tajm aut...)tako da nisam uspeo da se iscupam.Bojan igrao sa Vladom i lako izgubio(bio je malo zbunjen i ne zagrejan) a drugi mec protiv Dragana malo bolje.Na kraju 5:0 za protivnika.Cestitamo.
U drugom mecu igrali smo sa Zdenkom Madjerom i Vladom Slijepcevicem(ekipa im se vrlo cudno zove nisam upamtio)
Prvo sam igrao sa Zdenkom i izgubio sam sa 3:0(mislim da sam ga precenio...Velika greska)...
Onda sa Vladom koga sam dobio 3:1 bez neke velike drame.(covek polomi reket negde u trecem setu od nervoze ali kulturno da skoro niko nije primetio).
Bojan takodje dobio Vladu sa 3:2 i izgubio od Zdenka mislim sa 3:1 tako da je dubl odlucivao pobednika.Medjutim s obzirom da nikad nismo odigrali ni jedan mec u dublu,nismo uspeli da se domognemo pobede.3:2 za protivnika.Cestitamo.
bindra

Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Pedja » 12.10.2012, 22:16

mislim da bi trebalo da promenite ime,protivu uroka...nije to Pichkaso od prošle godine :!: Ono alternativno vam nije loše... :wink: Eno,Nedja je promenio ime ekipi u mom odsustvu...A Ona ekipa što se šudno šove je Različak?..bivši V.Koštunica and LGPD :?:
Pedja

Postod bindra » 13.10.2012, 15:36

Nije ni Razlicak vec Sacuvaj mi bratanicu ?
bindra

Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Pedja » 13.10.2012, 18:53

bindra je napisao:Nije ni Razlicak vec Sacuvaj mi bratanicu ?

:shock: :rotfl:
Pedja

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja