Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod Vladojica » 06.05.2012, 00:25

To bi mozda moglo subotom, ali mislim da bi sredom previse produzilo turnir, ko da stigne na poslednji bus u 12 :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Goran » 06.05.2012, 00:29

Može subotom, i da se pomeri početak na 11h, da se naspavamo :)
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod First » 06.05.2012, 00:35

@Goran
+1
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 06.05.2012, 10:33

@Goran, ne moze precrtano kolko vidim. Al nema veze razumeli smo te. Svakom se omakne poneka pogresna rec kad kuca.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod misirac » 08.05.2012, 18:01

Kako, iz moje perspektive, stoji stvar na turnirima u Visnjici.Prvo :Turniri ne sluze da bi se treniralo,nego za neku drugu nadogradnju kod ljudi koji hoce da nauce da igraju,da bi imao priliku da odigras sa sto vise razlicitih igraca tzv.menjanje ruku,da bi imao priliku da vidis da li to sto radis na treningu ima smisla/to malte ne mozes da osetis ili na osnovu broja poena ,ne setova ,ne partija i materijalizujes/ i da bi se druzili kad vec imamo zajednicku strast.Drugo:Kuci je najverovatnije naj blize,pa hajde da svi kupimo stolove i igramo sa rodbinom po rodjendanima i ostalim party dogadjanjima.Trece: Ok , je da postoje nagrade za turnire,ali to bi, tek,dovelo neke dobre igrace sa kojima ne bi moglo da se igra.Iz ovog proizilazi "Da je jako tesko zadovoljiti svacije zelje,neko iz grupe" slabijih "igraca voli da igra samo sa onima koje moze da dobije,dok deo voli da odigra i sa najacima da bi se oprobao i video gde je i sta je uradio.Cetvrto:Koji god da si nivo,igracki,trebalo bi da se trudis da igras u sto oficijelnijoj sali tj.u sali koja ima sto regularnije uslove jer sve ostalo moze da da iskrivljenu sliku o tvom kvalitetu.Pre par godina imao sam priliku ,tacnije govoreci ispala je kroz zezanje glupa opklada,da odigram mec sa nekim momcima koji su u svojoj firmi imali sto za stoni tenis.Otisao sam kod njih" Ketler" bazenski sto/obicno su takvi po spotskim cetrima na bazenima/ pod itison,pristojno osvetljenje, mrezica niza par santimetara.Oni udaraju ko' besni ,lotica ,malte ne ,ne oskace od stola.Uglavnom naviknem se ja posle desetak minuta na situaciju, milina jedna mozes sve da udaris i sve ide na sto,normalno i oni udaraju van svih zakona fizike.Dobijem ja njih par partija oni mene po neki set,posle igre ja im kazem da uslovi nisu regularni ,sve u svemu padne opklada u ozbiljan novac na deset fore,oni su jos brojali po starom do 21.Otisli smo kod Kocica na 11 april a ja sam poveo drugara koji meni nije mogao set da uzme.Pobedjivao ih je ,do 21,na 2-3.poena ,tada sam i ja odigrao prvo sa tim drugarom ,posle sa njima .Od para koje nismo-sam potrosili u kafani posle kupio sam im Baterflaj mrezicu.Zato trebate da se trudite da igrate u sto regularnijim uslovima ,kada god je to moguce.
Normalno je da organizator turnira mora da smisli modus po kome bi svako odigrao dovoljan broj meceva, da se svi ucesnici turnira osecaju da su proveli kvalitetno vreme.
Sutra uvece se vidimo na turniru pozzz..Rajko
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod bojan » 08.05.2012, 23:47

Lepo zboris Rajko. Vidimo se sutra uvece, ili bolje receno danas, pre nego sto zbrises tamo daleko :) . Pozdrav, Latinovic
bojan

Pridružio se: 17.07.2011, 13:13
Reket: Andro Treiber Z
Fh - Andro Rasant Grip 1.9
Bh - Butterfly Rozena 2.1

Postod misirac » 09.05.2012, 15:06

Ajmo momci i poneka devojko,nemoj da se zezate.Veceras "Pretposlednji tango u Pariz Banji"
misirac

Postod Vladojica » 09.05.2012, 15:20

Nazalost nisam tu, da sam tu dosao bih :(
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Sale » 09.05.2012, 17:30

Rajko kralju :hello: lep provod i neka igra pobedi. :clapping:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod misirac » 10.05.2012, 11:19

Sinoc uspesan turnir,ne toliko po broju ucesnika 12.nego po kvalitetu igre.Prvi Markov,pobedio Davora u polufinalu,drugi Kojic, dobio mene u polufinalu,tako da sam cetvrti bez razigravanja.Ucestvovali jos Gimis,Ivan,Boki Latinovic,Aca spiner,Batovanja ,Sanja,Jedan novi momak ne znam kako se zove odlican potencijal,i naravno moja zrtva DR.Begenisic.Na momente je podsecalo na one turnire od jesenas.
misirac

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja