od misirac » 04.05.2012, 19:52
Javljam se za repliku;Sanja ti si pobrkala meridijane,ovo je Srbija .Niko nece da ti kaze ono sto misli,stoni-tenis je za mene najlepsi sport na svetu, ali posle igranja skoro 40. godina, moram da konstatujem da u njemu ima puno losih ljudi.
Srbija je na marginama sveta,sport je na marginama drustva a stoni-tenis je na marginama sporta tj.da igramo domine duplo ili triplo golo.Ja sam prestao da igram sa 22.g. tvoj suprug jos ranije ,koliko sam upucen za tebe ne znam ali verovatno tu negde u kom sportu ti to imas.Recicu ti; Ni u jednom tj. ni u jednom ozbiljnom/normalno izuzimam povrede i realne sprecenosti daljeg ili daljnjeg bavljenja sportom./Da je napravljeno nesto gresaka u organizaciji turnira u Visnjici
evidentno jeste,ali smo ih napravili svi ,a najveca greska Davorova sto je pustao da ih" pravimo".Da je bilo nekih propusta, bilo je!Da ima bolesnika,budala,nervno neuravnotezenih ,medju nama ima,ali nema zlonamernih i zato su mi svi ljudi koji dolaze tamo dragi.U Sredu se gledamo.
PS/Gorane, nije stoni -tenis zimski sport samo ove godine ,i ranijih godina su bila leta i proleca pa je bilo mnogo vise ljudi,ali to je varijanta DS.Svetska ekonomska kriza je uticala na slabiji odaziv ping-pong zavisnika na turnire u Visnjici.
Predlazem da ovi pametniji ,prof.ing.dipl.ing otvore temu na forumu"Uticaj Svetske ekonomske krize na turnire u Visnjici"
ja bih rado,ali ne znam ka se otvara nova tema.Mada zna li neko od Vas sta je sote"Stoganov "...... a da ga spremi?