Koji reket za pocetnike?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Koji reket za pocetnike?

Postod gimi » 17.04.2012, 15:47

PRAVDA ZA DRUGA
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod reketas » 17.04.2012, 16:41

Kao i svi pocetnici pocinje se sa naj debljim gumama i naj brzom daskom ali kako se tehnika sve bolje upoznaje , a mecevi redjaju jedan za drugim bivsi pocetnici sve vise uvidjaju da te max gume mozda i nisu u sprezi sa tehnikom i brzinom koju posedujemo , a tek daska??? Kako vreme sve vise odmice gume se polako stanjuju , a drva jos vise usporavaju.
Kao i sve u nasoj zemlji pa i u stonom tenisu sve se pocinje naopako. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nikada za sebe nisam ni pomislio da sam toliko spor , to sam poceo da uvidjam tek posle nekoliko godina vrlo cestog treniranja tenisica.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod ivan » 17.04.2012, 16:55

pa sto onda i dalje igras sa najbrzim, najdebljim i najskupljim reketom... :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 17.04.2012, 16:59

djordjestanic je napisao:Pa dobro...

Tebe se ljudi ionako navikli da ignorišu što se tiče saveta...

banuj Druga :clapping:

Vladojicine postove odavno shvatam kao decije zanovetanje dok odrasli sede za stolom i razgovaraju. A drug...? Prijatelj mog neprijatelja moj je neprijatelj :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 17.04.2012, 17:05

ivan je napisao: Prijatelj mog neprijatelja moj je neprijatelj :D

Ima na forumu neka opcija dodaj u neprijatelje i dodaj u prijatelje, nikad nisam shvatao cemu to sluzi :D

P.S. Kad cemo da snimimo trening video, tvoj deo neka se zove: "Kako igrati protiv trave aka "Tacka i poen je Vas"", a moj deo nek se zove recimo "Chop smash", a moze i "Ivanova tacka i.. poen je Vas" :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod djordjestanic » 17.04.2012, 19:41

ivan je napisao:pa sto onda i dalje igras sa najbrzim, najdebljim i najskupljim reketom... :D

Jednostavno, još uvek je početnik :P
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod reketas » 17.04.2012, 23:35

Ma kakav pocetnik , to mi dodje ko kompliment, pre bih sebe nazvao pacerom. Sto vise igram sve vise vidim koliko ne znam, ali me raduje ,sto postoji prostor za napredovanje.
Idi bre Ivane , stalno me prozivas za taj reket?? :evil: A, koliko vidim i Djole imade neku munju nebesku ?
Jel , Djordje jesi l` i ti na pocetku ili na zalasku , sa koje strane si ti poceo , od sporijeg il od brzeg? :D :D
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod djordjestanic » 17.04.2012, 23:46

Kada sam bio klinac igrao sam sa celom serijom Butterfly drva i naravno sa Sriver i mojim omiljenim SuperSriver-om.

Onda mi je nekako zapao Stipančić u ruke. To je bilo super jer sam sa njim naučio pimpl i štop i kontrolu na stolu. Istovremeno je bila i velika mana jer je bio spor za bilo kakav spin.

Onda sam prešao na Donic Person Power Play i sa njim igrao dok nisam prestao.

Posle dvadeset godina sam opet počeo sa sporijim Andro Super Core i Andro Plasma 470, kad se drvo raspalo (bukvalno) jedno kratko vreme sam igrao sa Tibhar Chila drvetom dok mi nije stigao ALC.

Prošle godine sam jedno 6 meseci igrao sa Photinom pa sam se vratio ALC-u (sada kada se završi sezona verovatno ću opet eksperimetnisati sa Photinom samo još nisam načisto da li sa Ragzom ili OX 802 :doh: na bekendu, na forhendu će biti T05 1,9).

Naravno sve to pod uslovom da ne pređem u defanzivce i počnem da glumim Noria Takashimu :) i bacakam se oko stola :yahoo:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod jbgwtf » 18.04.2012, 01:57

i ja sam igrao sa super sriverom, star je bio ko zna kolko godina, ali hvatljivost je bila odlicna :cool:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Milan berkut » 19.04.2012, 13:37

Pozdrav svima. U "Predstavljanju" sam napisao svoj osnovni problem a to je - kako da pobedim kuma?
Ovde je rec o reketima pa Vas molim za misljenje o mom novom Joola Eagle fast drvetu u kombinaciji sa Phoenix gumama. Volim ofanzivno da igram i volim da serviram brze duge serve s forhenta po dijagonali i na taj nacin jedino nateram kuma da mi vrati ili malo vislju secenu za bekent (valjda se tako srpski kaze) ili malo sporiju spinovanu za forhent pa u oba slucaja imam sansu da ga "ubijem". Kad prihvatim seckanje i kratke lopte - nemam sanse, brz je kao tri zvecarke i svaku moju vracenu secenu spinuje prokleto precizno.
Milan berkut

Pridružio se: 16.04.2012, 20:55
Reket: NITTAKU Latika
Fh - Nittaku Renanos Hold
Bh - Nittaku Fastarc G-1

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema