Koji reket za pocetnike?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Koji reket za pocetnike?

Postod aleksandar » 29.02.2012, 15:48

mhmmm skinuo sam katalog sa sajta i te su cene u katalogu...ipak cu morati da ih pozovem onda da proverim cene
aleksandar

Pridružio se: 19.02.2012, 13:31
Reket: Joola Wing Medium
Joola Air 2.0mm fh
Joola Air 1.8mm bh

Postod filip » 29.02.2012, 16:20

uzmi to sa joline akcije... mambo gp ima ugradjenu novu tehnologiju, tako da ne mora da se prelepljuje...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Vladojica » 29.02.2012, 18:27

aleksandar je napisao:mhmmm skinuo sam katalog sa sajta i te su cene u katalogu...ipak cu morati da ih pozovem onda da proverim cene

Proveri, obicno su malo jeftiniji od kataloga.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod aleksandar » 29.02.2012, 19:10

@filipe, a butterfly i tibhar sto sam predlozio su stare tehnologije? ne znam pa pitam...iskreno sad kad kupim ocu da sam miran godinu dve da nemam nista tu da prelepljujem i ostalo...samo trening :D
i jel znas jel mozda oni lepe odma tamo na licu mesta u jooli?
aleksandar

Pridružio se: 19.02.2012, 13:31
Reket: Joola Wing Medium
Joola Air 2.0mm fh
Joola Air 1.8mm bh

Postod Ray » 01.03.2012, 00:08

Kombo kod Joola.rs za 59EUR je dobra kombinacija, mada za te pare moze da se kombinuje i Wing Fast, MC1 ili Markovic drvo sa Air!Rosnet gumama. Nisam ih licno probao, ali verujem da su za pocetnike sasvim dobre.
Korisnikov avatar
Ray

Pridružio se: 07.01.2012, 17:43

Postod buzura2404 » 14.04.2012, 21:46

Sto se mene tice ja sam poceo odmah sa Viva JOOLA fast i 835 gumama , bilo mi je o.k i odgovaralo mi je dok se jedan dan nisam iznervirao jer me moj oponent Vladojica odrao tog dana , tako da sam nesretnu Joolu polomio na 2 dela udarcom u box dzak :).Nakon toga je dosla Joola K3 sa kombinacijom gore ve c pomenutim gumama i drvo je savrseno o.k medjutim nisam nikako mogao da stvorim sebi osecaj sa 835 kineskim tvrdim gumama.Nakon toga od mog prijatelja Vladojice sam uzeo drvo koje mi je do dan danas veoma drago Butterly Grubba Variant All koje mi je sa kombinacijom 835 guma bilo bzv , medjutim kada sam stavio na njega Butterfly Bryce Speed FX i Andro Plasma - u sve je dobilo potpuno drugu pricu.Odnos drveta i guma mi je u tom periodu extra odgovarao dok nisam stvorio osecaj.Nakon toga sam na backhand umesto Bryce a stavio Tenergy 64 ali mi je iskreno trebalo malo duze dok nisam usao sa njom u stos sto se tice osecaja jer je guma veoma zahtevna.Isto drvo sam prodao onome od koga sam ga i kupio Vladojici i do dan danas imam samo reci hvale za to drvo.Pogotovo preporucujem pocetnicima i to model pre ovog poslednjeg , model sa ljubicastom drskom , jer je reket stvarno fenomenalan.Nakon toga prelazim na drvo sa kojim i dan danas igram Butterfly Kreanga Powerspin i na backhandu i forehandu imam Tenergy 64 obe crne.Medjutim istoimenu kombinaciju ne preporucujem pocetnicima.Za pocetak najbolje je neko ALL drvo , preporucujem Grubbu Variant dok ne odluce kojim stilom ce igrati.Za Powerspin Kreangu bolje ide Tenergy 05 ko igra agresivno blizu stola , medjutim posto ja igram i blizu stola i odmacinjem se i napadam i sa metar , dva od stola kada sam cak i u def poziciji sa ovom kombinacijom sam prezadovoljan i do dan danas nista ne menjam a nadam se i u buduce.Kombinacija je odlicna pa ko zeli neka proba , samo nagovestavam da za Tenergy treba dosta osecaja i ko krene da se bavi stoni tenisom neka krene prvo sa Bryce - om posto ja nisam neki ljubitelj Sriver guma pa naknadno neka proba Tenergy.U sustini ja sam sa mojom kombinacijom prezadovoljan sto moze potvrditi moj stalni oponent Vladojica jer i on zna da se fenomenalno snalazim sa sadasnjom kombinacijom :).
MAY THE FORCE BE WITH YOU
Korisnikov avatar
buzura2404

Pridružio se: 16.11.2011, 19:52
Reket: Killerspin Diamond C
Tenergy 80 crvena backhand 2.1mm
Tenergy 80 crna forehand 2.1 mm

Postod profesionalac » 14.04.2012, 21:55

SVEDSKA SKOLA - za pocetnike - klincima daju brza drva i brze (max) gume od starta.tako je bilo jos pre 20-tak godina.toliko...
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Vladojica » 14.04.2012, 22:02

Potvrdjujem da se snalazis dobro sa sadasnjom kombinacijom, a i naucio si napamet kako se krece loptica posle kontakta sa Scalpelom i ne das se zbuniti. :D
Da neko ne pomisli da je Buzuri trebalo par godina da izvrsi ovolike promene drva i guma, sve se desilo u rasponu od 4 meseca :D. Kada sam video kako se on snalazi sa Tenergyjem morao sam i ja da probam, ne bih li otkrio tajnu Tenergyja :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod buzura2404 » 14.04.2012, 22:12

Slazem se za Swedsku skolu , videli smo to kod Waldnera i Perssona :).Ja i Vladojica smo preuzeli od jednog prijatelja Fica izreku : TENERGY JE BOG! Jer ta guma to stvarno i jeste , za recka na recku za igru na stolu , fenomenalna za spin igru i extra brz napad .Nije dzaba guma br.1 i sa njom igraju skoro pa svi svetski ofanzivci.Butterfly je sa Tenergy - em napravio pravi boom.A mogu tek da zamislim kakva je nova FX.Moja preporuka je ko voli OFF igru odmah OFF drvo i OFF gume.Ko ne moze da se snadje neka uzme ALL.
MAY THE FORCE BE WITH YOU
Korisnikov avatar
buzura2404

Pridružio se: 16.11.2011, 19:52
Reket: Killerspin Diamond C
Tenergy 80 crvena backhand 2.1mm
Tenergy 80 crna forehand 2.1 mm

Postod Vladojica » 14.04.2012, 22:22

Sad kad si ovako fino opisao Tenergy u temi "Koji je reket za pocetnike" plus komentar Profesionalca, ima svi pocetnici da predju na Svedsku pocetnicku skolu :D

Samo bih se osvrnuo na profesionalcev komentar gde pise SVEDSKA SKOLA - ja bih to napisao: svedska SKOLA. A skola to je mesto gde pored opreme i vas samih imate i trenera od prvog koraka. Prema tome trener vas uci i ispravlja vas, i njega slusate, koji god reket vam da. Dati bilo kom pocetniku najbrze drvo sa max gumama je isto kao i dati mu mocno oruzje kojim moze da upuca druge, ali moze i sebe :)
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema