Ima li neki turnir u nedelju kod vas u Bg. Mislim da bih sledece nedelje bio u Bg-u pa bih navratio.
A sto se tice akude s2, ja sam odusevljen gumom tako da ako je budes menjao Ivane verovatno bih je kupio.
.
.. Dodjem ja tamo i krenem da se zagrevam sa jednim covekom, pocnem da vucem neke spinove iz forhenda, i taman pomislim da znam da igram, kad me covek ladno omlati dva puta po tri nula, tako, da sam se smorio
. I to nije bilo sve, nego dosao i Zeljko Taxi i on me omlati na zagrevanju sa svojim Donic Akadijem L2, isto sa nulom...
. Zatim na krilima tih pobeda imao sam i igru i rezultat protiv Jelica S., ali izgubim 3-1, iako sam igrao dobro ko Amelie Solja
. Ah, da, Davor me omlatio 3-0 negde izmedju ovih meceva, i na kraju me Lajos nadigrao sa 3-1, i ispostavi se da je to bio mec za prolaz u cetvrtfinale, i tako ispadnem. Al rekoh, ajde da posedim jos malo ne bih li mogao da napisem izvestaj. 

First je napisao:Opaaaa, svaka čast Vladojice!!! Na jednom turniru si uzeo dva dobra skalpa, jedan od Ace spinera i drugi od dr Begenišića!!! Ivane, ovo treba u "Hall of fame" da se postavi

ivan je napisao:cek malo, Aca spiner nije nikog dobio, to ocigledno nije bio onaj pravi Aca, nego onaj drugi. I upravo razmisljam da zabranim napredovanje na rejting listi igracima za zabranjenim gumama.
. A gume su mi dozvoljene - jedna je crvena druga je crna, i niko se ne buni oko toga, osim tebe

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju