Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod vucke » 18.03.2012, 14:47

Ima li neki turnir u nedelju kod vas u Bg. Mislim da bih sledece nedelje bio u Bg-u pa bih navratio.
A sto se tice akude s2, ja sam odusevljen gumom tako da ako je budes menjao Ivane verovatno bih je kupio.
vucke

Pridružio se: 04.08.2011, 18:24
Reket: Donic Waldner senso carbon
FH Bluefire m2 2.0
BH acuda s2 2.0

Postod ivan » 22.03.2012, 09:21

Jucerasnji derbi je upropastio turnir u Kuci psovki. Da je neki kvalitetan fudbal pa da razumem, ali domaci fudbal je valjda svako razuman prestao da gleda sa odlaskom Deje Genija u Italiju 90-tih. Doslo samo 14 ljudi, pa smo igrali u dve grupe. Opet sam igrao sa istim reketom ko i prosli put, mozda se i naviknem, ko zna. Dobio sam sve u grupi ali nismo nastavili turnir jer je nekoliko ljudi otislo posle grupne faze, pa smo odigrali jos po neku partiju ko s kim oce.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 28.03.2012, 23:23

Posto je Ivan uzeo pauzu od stonog tenisa, a ja danas bio na turniru, rekoh da, kako to duznost i priroda nalazu, napisem izvestaj, s obzirom da niko osim mene, od ljudi koji su na forumu, nije bio na turniru :D.

Odakle da pocnem? :D.. Dodjem ja tamo i krenem da se zagrevam sa jednim covekom, pocnem da vucem neke spinove iz forhenda, i taman pomislim da znam da igram, kad me covek ladno omlati dva puta po tri nula, tako, da sam se smorio :). I to nije bilo sve, nego dosao i Zeljko Taxi i on me omlati na zagrevanju sa svojim Donic Akadijem L2, isto sa nulom...
I taman da pomislim kako ovaj Scalpel nista ne valja, kad u prvom mecu u grupi dobijem Acu Spinera 3-2, i tako postignem najveci uspeh u svojoj stonoteniskoj karijeri. Zatim pobedim i Doktora isto sa 3-2, cak sam naucio i da brojim, ono da li je 2-1 ili 1-2, u zavisnosti ko servira :D. Zatim na krilima tih pobeda imao sam i igru i rezultat protiv Jelica S., ali izgubim 3-1, iako sam igrao dobro ko Amelie Solja :D. Ah, da, Davor me omlatio 3-0 negde izmedju ovih meceva, i na kraju me Lajos nadigrao sa 3-1, i ispostavi se da je to bio mec za prolaz u cetvrtfinale, i tako ispadnem. Al rekoh, ajde da posedim jos malo ne bih li mogao da napisem izvestaj.
Od ostalih meceva, Davor je napravio veliki preokret protiv Jelketa vrativsi se sa ivice poraza ( 0:2 i 7:10 u trecem setu), da bi na kraju pobedio 3-2.

Slikao sam i rezultate grupa:
Slika

Slika

U polufinale su prosli dr Zdravko i Trajkovic sa jedne i Davor i Jelic sa druge strane. Trajkovic prosao u finale, i onda sam morao da odem, jer sam se ohladio :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 29.03.2012, 01:20

Opaaaa, svaka čast Vladojice!!! Na jednom turniru si uzeo dva dobra skalpa, jedan od Ace spinera i drugi od dr Begenišića!!! Ivane, ovo treba u "Hall of fame" da se postavi :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 29.03.2012, 07:02

First je napisao:Opaaaa, svaka čast Vladojice!!! Na jednom turniru si uzeo dva dobra skalpa, jedan od Ace spinera i drugi od dr Begenišića!!! Ivane, ovo treba u "Hall of fame" da se postavi :-D

Ne ne, u Hall of fame ide kada pobedim Ivana :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 29.03.2012, 07:31

cek malo, Aca spiner nije nikog dobio, to ocigledno nije bio onaj pravi Aca, nego onaj drugi. I upravo razmisljam da zabranim napredovanje na rejting listi igracima za zabranjenim gumama.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 29.03.2012, 09:27

ivan je napisao:cek malo, Aca spiner nije nikog dobio, to ocigledno nije bio onaj pravi Aca, nego onaj drugi. I upravo razmisljam da zabranim napredovanje na rejting listi igracima za zabranjenim gumama.

Ja ocekujem skok na listi, i proboj u prvih 100 :D. A gume su mi dozvoljene - jedna je crvena druga je crna, i niko se ne buni oko toga, osim tebe :D :P
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 29.03.2012, 11:53

mora neko da cuva prave vrednosti, fer plej i dzedajski kodeks.
ivan

Postod ceda » 03.04.2012, 20:31

Jel ima sutra turnir kod Davora? :)
ceda

Pridružio se: 29.05.2011, 22:46
Reket: primorac off-
tenergy 05 fh
tenergy 05 bh

Postod ivan » 07.04.2012, 16:31

Posle duze pauze otisao sam malo da odigram neki mec u Visnjicu. Naravno promenio sam reket opet (imam dva pa menjam nakon dva igranja, primetio sam da samo tako mogu da pogadjam loptu, vec treci put sa istim reketom je nemoguce igrati, postane brzi, meksi i savitljiviji). Bilo 14 ljudi, dve grupe po 7. U prvoj ja prvi, drugi Kramarsic, treci Aca spiner, cetvrti Latinovic. U drugoj, prvi Ivica Francuz, drugi Reketas, cika Vita treci, Zhang Grbic cetvrti. Cetvrtfinala, Francuz dobio Latinovica, Kramarsic Vitu, Reketas Acu spinera, ja Grbica. Polufinala, Ivica dobio Kramarsica, ja Reketasa. U finalu me Ivica naravno dobio. Ipak dobro sam igrao jedan set, i drugi do momenta dok nije dosao prvi kratki visoki balon bez spina, to sam naravno omasio i iznervirao se i od tad nisam pogodio vise nista do kraja meca, znaci masio sam svoje serve, nisam vracao njegove, spinovi su prolazili pored mog reketa, ili se odbijali 4 metra preko stola...Naravno da bi me Ivica dobio i da sam igrao najbolje sto mogu, ali eto nerviraju me tako neki promasaji koji mi poremete igru.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja